معیار ارزیابی عملکرد شهرداریهای کرمانشاه اجرای پروژه های تحول آفرین است

ایرنا/ مدیرکل دفتر شهری استانداری کرمانشاه گفت: یکی از معیارهای مدیریت ارشد استان برای ارزیابی عملکرد شهرداریها، تعریف و اجرای پروژههای عمرانی و خدماتی تحول آفرین و فعال بودن در مناسبت هایی مانند عید نوروز و اربعین حسینی است و تخصیص اعتبارات هم بر مبنای عملکرد شهرداری ها و میزان پیشرفت پروژه ها صورت میگیرد.
سعید سلیم ساسانی روز پنجشنبه در همایش آموزشی مباحث خزانه داری در شهرداریها که با حضور جواد کوخایی کارشناس بودجه سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، شهرداران، مسوولان مالی شهرداری ها و روسای شورای اسلامی شهرهای استان برگزار شد، افزود: در این نشست آموزشی درباره دستورالعملها و آیین نامه های مربوط به ماده ۷ قانون درآمد پایدار، ماده ۳۹ و ۴۲ قانون ارزش افزوده و ماده ۵۸ قانون تنظیم مقررات مالی دولت گفتگو شد.
وی با بیان اینکه اعتباراتی که در اختیار شهرداری ها قرار میگیرد باید در چهارچوب قانون هزینه شود، ادامه داد: یکی از اولویتهای این نشست تبادل نظر و گفت و گو پیرامون مباحث مطرح شده و رفع ابهامات و اشکالات شهرداریها در حوزههای مالی شهرداری ها و تاکید بر امر شفاف سازی است.
مدیرکل دفتر شهری استانداری کرمانشاه گفت: عوارض مالیات بر ارزش افزوده یکی از مهمترین منابع درآمدی پایدار شهرداریها برای توسعه و عمران شهری، ارتقای کیفیت خدمات و تهیه ماشین آلات است؛ برقراری یک تعامل سازنده میان شهرداری ها و اداره کل امور مالیاتی استان و اخذ سریع این درآمدها میتواند به تامین منابع مالی لازم برای خدمت رسانی بهتر به شهروندان کمک کند.
سلیم ساسانی افزوده شدن شاخص توسعه نیافتگی به قانون توزیع مالیات بر ارزش افزوده را فرصتی برای توسعه متوازن در استان دانست و افزود: توزیع مالیات بر اساس شاخص توسعه نیافتگی یک فرصت مناسب برای پیشرفت و تعالی شهرهای کوچک و کمتر برخوردار استان است که از درآمدهای مالیاتی چندانی برخوردار نیستند.
به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت یک و نیم درصد از مساحت و ۲.۴ جمعیت ایران را در بر میگیرد و براساس آخرین تقسیمات کشوری دارای ۱۴ شهرستان با نامهای کرمانشاه، اسلامآباد غرب، پاوه، جوانرود، سنقر و کلیایی، سرپلذهاب، کنگاور، گیلانغرب، هرسین، صحنه، قصرشیرین، دالاهو، ثلاث باباجانی و روانسر است.