نماد آخرین خبر

آزادسازی ۳ هزار مترمربع از اراضی ملی در سیاهکل

منبع
فارس
بروزرسانی
آزادسازی ۳ هزار مترمربع از اراضی ملی در سیاهکل

فارس/ با تلاش دستگاه قضایی، سه هزار متر مربع از اراضی ملی به ارزش ۹ میلیارد ریال در روستای سلش خرارود شهرستان سیاهکل از دست متصرفان آزاد شد.

قوام تیمورنژاد، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان سیاهکل در جمع اصحاب رسانه از رفع تصرف ۳۰۰۰ متر مربع از اراضی ملی در روستای سلش خرارود از منطقه سیاهکل خبر داد.

وی با اشاره به اجرای تبصره ۲ ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور گفت: ۳۰۰۰ مترمربع از اراضی ملی در روستای سلش خرارود به ارزش ۹ میلیارد ریال رفع تصرف شد.

به گفته دادستان سیاهکل، دستگاه قضایی با هرگونه تصرف اراضی ملی با جدیت برخورد کرده و دستگاه‌های متولی هم مکلف به افزایش نظارت‌ها در این زمینه هستند و در صورت کم‌کاری باید پاسخگو باشند.

تیمورنژاد با بیان اینکه حفاظت از اراضی ملی و منابع طبیعی وظیفه همگانی است، از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه، مراتب را به دستگاه‌های ذی‌صلاح اطلاع دهند.

گفتنی است شهرستان سیاهکل با داشتن جنگل‌ها و مراتع سرسبز، همواره مورد طمع متصرفان بوده و دستگاه قضایی با همکاری سایر دستگاه‌ها، تلاش می‌کند از این منابع ارزشمند حفاظت کند.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today