نماد آخرین خبر

قاچاق روزانه ۲۵ میلیون لیتر فرآورده نفتی در کشور

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
قاچاق روزانه ۲۵ میلیون لیتر فرآورده نفتی در کشور

باشگاه خبرنگاران/ به گفته مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق فرآورده‌های نفتی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، روزانه ۲۵ میلیون لیتر فرآورده نفتی در کشور قاچاق می‌شود.

محمد محبی در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار کرد: ۸۵ درصد  قاچاق سوخت در کشور مربوط به نفتگاز است.

وی با بیان اینکه سالانه هشت میلیارد ریال فرآورده نفتی در کشور قاچاق می‌شود که رقم قابل توجهی است، افزود:

جریمه برای قاچاقچی به هیچ عنوان بازدارنده نیست و تنها توقیف خودرو و محدودیت کارساز است.

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق فرآورده‌های نفتی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: ۱۱ میلیارد دلار عدم نفع فرآورده نفتی است که به اقتصاد کشور خسارت زیادی وارد می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به بازدیدی که از مرز باشماق مریوان انجام گرفته، نظم‌بخشی به پایانه مرز باشماق  را ضروری دانست و گفت:  در حال حاضر هیچ تفکیک ورودی در این پایانه وجود ندارد، در حالیکه افرادی که وارد پایانه می‌شوند حتما باید توسط ابزار‌های شناسایی تایید شده باشند.

محبی تاکید کرد: سرشاخه‌های قاچاق سوخت در کردستان باید شناسایی شود.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online