نماد آخرین خبر

۲۹۷ خانه سازمانی استان مرکزی در فرآیند مزایده قرار گرفت

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۲۹۷ خانه سازمانی استان مرکزی در فرآیند مزایده قرار گرفت

ایرنا/ معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: ۲۹۷ خانه سازمانی در این استان که در اختیار دستگاه‌هایی اجرای هستند در فرآیند قرار گرفت.

قاسم اسماعیل‌نژاد روز دوشنبه افزود: ۱۷۱ واحد از مجموع این خانه‌های سازمانی، در شهرهای بیشتر از ۲۵ هزار نفر جمعیت استان قرار دارند و ۱۲۶ واحد نیز در شهرهای با کمتر از ۲۵ هزار نفر جمعیت استان هستند.

وی با اشاره به ماده هشت قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن، مصوب سال ۸۷ و اصلاح آن در سال ۸۹، مبنی بر فروش برخی از واحدهای یاد شده تا سال ۹۲، گفت: ۱۳۸ واحد سازمانی استان مرکزی در سال‌های گذشته در مزایده به فروش رفتند.

معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی استان مرکزی اضافه کرد: واحدهای سازمانی در این استان ویلایی و آپارتمانی هستند که بیش از ۳۰ سال قدمت ساخت دارند.

بیشتر بخوانید:

رییس مسکن و شهرسازی استان مرکزی: منازل سازمانی در شان کارکنان دولت نیست

استاندار مرکزی: منازل سازمانی که مهلت آنها تمام شده باید تخلیه شود

اسماعیل‌نژاد تصریح کرد: طبق ماده هشت قانون ساماندهی مسکن که در اردیبهشت سال ۸۸ و بهمن سال ۸۹ تصویب و ابلاغ شد، تمامی دستگاه‌های دولتی موظفند حداکثر ظرف مدت سه ماه، لیست کامل مشخصات و تعداد خانه‌های سازمانی خود را به وزارت اقتصاد و دارایی ارایه کنند تا برای فروش از طریق مزاید در جدول زمانی پنج ساله، برنامه‌ریزی و اقدام شود.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today