نماد آخرین خبر

نماینده مجلس: شرکت پیمانکاری کیسون مسئول تأخیر در پیشرفت مسکن ملی اراک است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
نماینده مجلس: شرکت پیمانکاری کیسون مسئول تأخیر در پیشرفت مسکن ملی اراک است

ایرنا/ نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: شرکت پیمانکاری کیسون مسئول اصلی تاخیر در روند تکمیلی طرح هشت هزار و ۱۱۲ واحدی نهضت ملی مسکن اراک است و وزارت راه و شهرسازی باید نسبت به فسخ قرارداد با این شرکت در اسرع وقت اقدام کند.

عملیات اجرایی طرح نهضت ملی مسکن اراک موسوم به هشت هزار و ۱۱۲ واحدی اسفندماه سال ۱۴۰۰ آغاز شد و ابتدا قراردادی با شرکت پیمانکاری «کیسون» به صورت یکپارچه منعقد شد که به دلیل عدم انجام پیشرفت فیزیکی مناسب توسط شرکت، این قرارداد از اردیبهشت ۱۴۰۲ از هشت هزار و ۱۱۲ واحد به ۲ هزار و ۳۹۲ واحد کاهش یافت و مابقی واحدها به سه شرکت پیمانکاری دیگر واگذار گردید.

اکنون و پس از گذشته بیش از سه سال از آغاز عملیات اجرایی، این طرح مسکونی پیشرفت فیزیکی چندانی ندارد و متقاضیان این طرح شرکت کیسون را عامل اصلی تاخیر در ساخت این طرح می‌دانند.

متقاضیان طرح هشت هزار و ۱۱۲ واحدی اراک با وجود اینکه بیشتر آنها مستاجر هستند اما از همان سال ۱۴۰۰ آورده خود را واریز کردند و هر زمان که پیامکی از اداره کل راه و شهرسازی مبنی بر واریز وجه برایشان می‌آید بلافاصله نسبت به واریز اقدام می‌کنند اما شرکت کیسون که پیمانکاری اول و اصلی این طرح است نسبت به مطالبات متقاضیان بی تفاوت است و با وجود پیگیری‌های انجام شده هیچ تاثیری در فرایند تکمیلی این طرح نداشته است.

حساسیت موضوع به حدی است که زندیه‌وکیلی استاندار و معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری و نمایندگان مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی تقریبا هر هفته با مسئولان رده بالای وزارت راه و شهرسازی از شخص وزیر تا معاونت‌های مختلف نشست‌های مختلف برگزار می‌کنند و پیگیر این طرح مسکونی بزرگ هستند.

سرعت کند این پروژه دلایل بسیاری دارد که یکی از اصلی‌ترین آنها کم‌کاری شرکت پیمانکاری کیسون به عنوان اولین پیمانکار این طرح است چرا که با وجود اینکه متقاضیان آورده خود را به‌هنگام واریز کرده‌اند یعنی اعتبار مورد نیاز تامین شده و هیچ دلیلی برای کم کاری وجود ندارد. برهمین اساس نادرقلی ابراهیمی نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی که او هم مانند متقاضیان شرکت کیسون را عامل اصلی تاخیر در فرآیند تکمیلی این پروژه می‌داند به سوالات خبرنگار ایرنا در این خصوص پاسخ داد.

ایرنا: چرا مسئولان وزارت راه و شهرسازی و مدیران استانی برای شرکت کیسون که در اجرای تعهد برای ساخت پروژه کوتاهی کرده اقدام نمی‌کنند؟

ابراهیمی: لازم است در مقدمه بگویم که طرح هشت هزار و ۱۱۲ واحدی اقدام ملی در ابتدا به یک شرکت پیمانکاری واگذار شد که کار اشتباهی بود که دوباره این پروژه به چهار شرکت پیمانکاری واگذار شد که دوباره یکی از این چهار شرکت، کیسون بود.

از اتفاق من هم خودم این سوال را دارم که چرا هیات سه نفره در وزارت راه و شهرسازی، تصمیم نهایی برای شرکتی که به تعهدات خود عمل نکرده نگرفته است و چرا این شرکت تعیین تکلیف نشده است؟

ایرنا: شما برای تسریع در ساخت این پروژه چه اقدامی به عنوان نماینده مردم انجام داده‌اید؟

ابراهیمی: درخواست من به عنوان نماینده مردم از استانداری و وزارت راه و شهرسازی این است که کار باید تعیین تکلیف شود این شرکت مشمول قانون فسخ قرارداد است و باید این مهم اعمال و این ماده قانونی اجرا شود و نتیجه بدهد و روی این مسئله پیگیری خود را از طریق وزارت راه و شهرسازی انجام می‌دهم.

ایرنا: دولت برای تسریع در ساخت و تکمیل طرح اقدام ملی چه کمکی انجام داده است و به طور خاص در اراک چه اقداماتی در خصوص تعیین تکلیف این طرح صورت گرفته است؟

ابراهیمی: از مهمترین مشکلات اقدام ملی مسکن، کمبود نقدینگی است و در این استان برای طرح هشت هزار و ۱۱۲ واحدی اراک ۳۲ هزار تن میلگرد و ۱۴۵ هزار تن سیمان با قیمت مناسب فراهم شده است و اقدام دیگر هم مشمول شدن چهار دهک اقتصادی در کوی سردار سلیمانی اراک برای اخذ تسهیلات بوده است.

مجموعه مدیریت ارشد استان به خصوص در ماه‌های اخیر پیگیری بسیاری در جهت شتاب‌بخشی به این پروژه انجام داده است اما می‌توان گفت گره کور این طرح شرکت کیسون است و با فسخ قرارداد با این شرکت بخش بزرگی از مشکلات این طرح حل می‌شود.

۱۴۱ هزار نفر در طرح اقدام ملی مسکن در استان مرکزی ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۴۰ هزار نفر از متقاضیان واجد شرایط شناسایی شدند.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر