ثبتنام تسهیلات ودیعه مسکن در استان مرکزی آغاز شد

ایرنا/ معاون مسکن و ساختمان ادارهکل راه و شهرسازی استان مرکزی گفت: ثبتنام تسیهلات ودیعه مسکن با مبلغ جدید در این استان آغاز شد.
قاسم اسماعیلنژاد افزود: براساس اعلام معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، متقاضیان وام ودیعه مسکن میتوانند با مراجعه به سامانه Saman.mrud.ir نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
وی بیان کرد: رقم تسهیلات برای این دسته از متقاضیان در تهران معادل ۲ میلیارد و ۷۵۰ ۲۷۵ میلیون ریال، در مراکز استانها معادل ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون ریال، در سایر شهرها معادل یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و در روستاها معادل ۵۵۰ میلیون ریال است که بازپرداخت این تسهیلات نیز پنج ساله و با نرخ سود مصوببانک ها (۲۳ درصد) است.
معاون مسکن و ساختمان ادارهکل راه و شهرسازی استان مرکزی اضافه کرد: متقاضیان تسهیلات ودیعه مسکن بعد از ثبتنام اولیه باید منتظر نتیجه استعلام باشند که معمولا ۴۸ تا ۷۲ ساعت زمان میبرد.
اسماعیلنژاد تاکید کرد: اکنون سامانه تسهیلات ودیعه مسکن به روزرسانی شده و با ابلاغ دستورالعمل آن توسط بانک مرکزی، این شرایط برای متقاضیان ودیعه مسکن فراهم شده تا بعد از ثبتنام و اخذ استعلامهای لازم در صورت داشتن شرایط از این تسهیلات برای استیجار استفاده کنند.