عملیات آبرسانی به شهرهای جنوب سیستان و بلوچستان

ایسنا/ مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از اجرای موفق عملیات اصلاحی در خط انتقال آب شهر بمپور توسط تیم عملیاتی واکنش سریع خبر داد و تأکید کرد: این اقدام در راستای کمک به پایداری تأمین آب این شهر صورت گرفته است.
دشتی، مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان با اشاره به بروز تنش آبی در این شهر گفت: پس از گزارش کمبود آب، بههمراه تیمهای فنی و واکنش سریع بلافاصله در محل حاضر شدیم و طی بازدید میدانی مشخص شد خط انتقال، که از زیر پل عبور میکرد، پس از اجرای سازه دچار آسیب شده و بهدلیل پایین بودن فشار کاری، امکان انتقال مؤثر آب به شهر بمپور وجود نداشت.
وی ادامه داد: بر این اساس، عملیات اصلاحی به طول ۳۰۰ متر و با استفاده از لوله پلیاتیلن با قطر ۳۵۰ میلیمتر و فشار کاری ۱۰ بار در دستور کار قرار گرفت و بلافاصله اجرا شد.
دشتی گفت: این عملیات با تلاش مستمر و شبانهروزی تیم واکنش سریع مدیریت بحران امور آب و فاضلاب شهرستان بمپور، ظرف مدت تنها سه روز به پایان رسید.
دشتی افزود: تا زمان پایداری کامل شبکه، ۵ دستگاه تانکر آبرسانی سیار در مناطقی که دچار افت فشار یا قطعی هستند، بهطور مستمر تأمین آب شرب شهروندان را برعهده دارند.
۴۰ خانوار در شهر پُلان از نعمت آب شرب بهرهمند شدند
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان چابهار گفت: با توسعه ۷۰۰ متر شبکه توزیع آب در محلههای تازهتوسعهیافته شهر پلان، ۴۰ خانوار به جمع بهرهمندان از نعمت آب آشامیدنی پیوستند.
علیاکبر آقایی با اعلام این خبر بیان کرد: عملیات توسعه شبکه آبرسانی در خیابانهای مولوی، بومگردی و حافظ از محلات نوپای شهر پلان اجرا شده تا ساکنان این مناطق نیز از آب سالم و بهداشتی برخوردار شوند.
آقایی با اشاره به وسعت طرحهای آبرسانی در منطقه افزود: هماکنون حدود ۳۶۰ روستا در حوزه مجتمعهای آبرسانی تلنگ، پلان و پیرسهراب به شبکه آب شرب متصل شدهاند و از این زیرساخت بهرهمند هستند.
وی تأکید کرد: شبکه و خطوط انتقال آب این مجتمعها بهطور اختصاصی برای تأمین آب شرب و بهداشتی طراحی شدهاند و استفاده از این آب برای مصارف کشاورزی، از جمله آبیاری باغهای موز یا پر کردن هوتکها، غیرمجاز و آسیبزننده به منافع عمومی است.
آقایی با ابراز نگرانی از بروز تخلفات در مسیر خطوط انتقال گفت: برخی افراد با تخریب تأسیسات آبرسانی، از آب شرب برای آبیاری باغات موز استفاده میکنند؛ اقدامی که ضمن وارد آوردن خسارت، موجب تضییع حقوق دیگر روستاییان در پاییندست شبکه میشود.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۳۰۷ انشعاب غیرمجاز شناسایی و با متخلفان برخورد قانونی صورت گرفته است. روند شناسایی و برخورد با متجاوزان به شبکه همچنان با جدیت ادامه دارد تا عدالت آبی برای همه ساکنان برقرار شود.
دو دستگاه تابلو برق در ایستگاه پمپاژ سرکهوران نصب شد
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان ایرانشهر گفت: با هدف جلوگیری از صدمات ناشی از افت ولتاژ و نوسانات لحظهای و پایداری جریان آب دو دستگاه تابلوی برق سافتاستارتر ۲۲۰ کیلووات در اتاق فرمان ایستگاه پمپاژ سرکهوران جانمایی و نصب شد.
حسین دکالی نیز به ایسنا گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد ریال به اجرا درآمده و نقش مهمی در پایداری و بهبود عملکرد شبکه برق خواهد داشت.
وی با اشاره به اهمیت این پروژه در تأمین آب پایدار، اظهار داشت: با نصب این دو دستگاه تابلوی برق، شاهد کاهش چشمگیر مشکلات ناشی از نوسانات برق خواهیم بود؛ موضوعی که تأثیر بسزایی در افزایش راندمان و طول عمر تجهیزات ایستگاه پمپاژ دارد.
وی افزود: این پروژه در راستای سیاستهای شرکت آب و فاضلاب مبنی بر بهبود زیرساختهای آبرسانی و ارتقای سطح خدمات به مشترکین، اجرایی شده و امید است بهرهبرداری از آن، رضایتمندی هرچه بیشتر مردم منطقه را به همراه داشته باشد.
دکالی در پایان، ضمن قدردانی از صبوری مردم در مواجهه با چالشهای کمآبی ابراز امیدواری کرد با اجرای پروژههای زیربنایی مشابه، وضعیت توزیع آب در منطقه بهبود یابد.