نماد آخرین خبر

حضور کاروان‌‌های «زیر سایه خورشید» در ۶۰۰ شهر ایران

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی

صدا و سیما/ هم اکنون حدود ۳۰۰ خادم بارگاه منور رضوی در قالب کاروان‌های زیر سایه خورشید در بیش از ۶۰۰ شهر کشور حضور دارند.

عبدالحمید طالبی، رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی اظهار کرد: به مناسبت دهه کرامت هم اکنون خدام بارگاه منور رضوی برای هجدهمین سال متوالی، طی سفری ۱۲ روزه در قالب کاروان‌‌های زیر سایه خورشید در بیش از ۶۰۰ شهر ایران حضور دارند. 
مجتبی مختاری، مدیرعامل مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی هم گفت: هم اکنون خادمان بارگاه منور امام هشتم علیه السلام در قالب این کاروان‌ها در ۱۴ کشور نیز حضور فعال دارند.
مختاری افزود: معرفت‌افزایی، برپایی نمایشگاه‌های کتاب و توجه به امر مطالعه و کتاب‌خوانی و همچنین توسعه خدمت کریمانه به نام امام رضا(ع) و ثبت کرامات و خدمات بخشی از اولویت‌های مورد تاکید تولیت آستان قدس رضوی برای اعضای این کاروان‌های اعزامی است.
وی گفت: زیر سایه خورشید، برای کسانی که آرزو دارند در ایام ولادت حضرت رضا(ع) به مشهد مشرف شوند، اما به هر دلیلی امکان حضور در صحن و سرای این بارگاه نورانی را ندارند، این فرصت را فراهم آورده تا زیارت از راه دور را تجربه کنند و دل‌ها را به ضریح حضرت متصل کرده و حال‌وهوای زیارت، بگیرند.
همچنین رضا خوراکیان، مدیر عالی حرم مطهر رضوی بیان کرد: در دهه کرامت امسال یک‌هزار و ۲۸۰‌ گروه مردمی نیز در حرم امام رضا(ع) به زائران امام مهربانی‌ها خدمت می‌کنند. 
 
 

آخرین خبر خراسان رضوی در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/khorasan_today
آخرین خبر خراسان رضوی در تلگرام :
https://t.me/Toos_today