نماد آخرین خبر

فراخوان ۲ جشنواره فرهنگی هنری در چهارمحال و بختیاری منتشر شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
فراخوان ۲ جشنواره فرهنگی هنری در چهارمحال و بختیاری منتشر شد

ایرنا/ فراخوان برگزاری و ارسال آثار به ۲ جشنواره فرهنگی هنری «شعر خند» با موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و جشنواره فرهنگی هنری مدرسه عشق روز پنجشنبه در چهارمحال و بختیاری منتشر شد.

رییس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری گفت: فراخوان نخستین رویداد منطقه‌ای شعر طنز «باران شعر خند» با هدف پیشگیری از اعتیاد در استان اعلام شد.

احسان قائدی با اعلام این خبر افزود: این رویداد با هدف پیشگیری از اعتیاد از طریق زبان شیرین طنز به صورت منطقه‌ای با حضور هنرمندان استان‌های اصفهان، خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، لرستان و چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: این رویداد هنری با رویکرد طنز به موضوعاتی چون منفورسازی اعتیاد، نقش جامعه، خانواده و نهادها در پیشگیری از اعتیاد، مقابله با تصورات غلط و باورهای نادرست درباره اعتیاد، تاثیر اعتیاد بر زندگی خانوادگی و روابط اجتماعی، تشویق به ترک اعتیاد و جایگزینی فعالیت‌های سالم از طریق اشعار طنز می‌پردازد.

رییس حوزه هنری چهارمحال و بختیاری به شرایط ارسال آثار از سوی هنرمندان اشاره کرد و گفت: هر فرد می‌تواند حداکثر سه اثر به دبیرخانه ارسال کند و آثار ارسالی باید در قالب شعر کلاسیک و به صورت طنز نوشته شود.

قائدی با تاکید براینکه آثار ارسالی که پیش از این چاپ شده‌ باشد، ترتیب اثر داده نخواهد شد و ارسال شعر به معنای رضایت نویسنده برای چاپ شعر ارسالی در مجموعه آثار برگزیده است، اظهار داشت: علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۴، در قالب فایل ورد (با اندازه قلم ۱۴ و فونت B Nazanin) از طریق پیام‌رسان‌های بله یا ایتا به شماره ۰۹۳۰۵۳۹۱۹۸ ارسال کنند.

جشنواره‌ای به نام مدرسه عشق

معاون فرهنگی هنری سپاه حضرت قمر بنی‌هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری از برگزاری هشتمین جشنواره فرهنگی هنری مدرسه عشق خبرداد و گفت: فراخوان این جشنواره در استان اعلام شده است.

سرهنگ محمد رضا سلیمانی افزود: این جشنواره فرصتی برای دیده شدن و ایجاد نشاط و پویایی در فعالیت‌های پایگاه‌های مقاومت بسیج است تا بتوان در حوزه فرهنگ و هنر برای رسیدن به اهداف عالی فرهنگی انقلاب نقش‌آفرینی کنند.

وی گفت: این جشنواره در سه بخش هنر روایت ویژه کنشگران هنر و رسانه، روایت میدانی و روایت حضور و در قالب‌های ادبی، دیداری و شنیداری است.

به گفته وی، علاقه‌مندان می‌توانند در بخش هنری روایت آثار خود را در قالب ادبی از جمله شعر، داستان، فیلمنامه، کتاب و در قالب دیداری نیز با تهیه فیلم کوتاه، مستند، پویانمایی (انیمیشن ۲ بعدی و سه بعدی، موشن گرافیک، موشن کمیک)، نماهنگ، پوستر، عکس، کاریکاتور، تئاتر و در قالب شنیداری با تهیه سرود، موسیقی(آواها و موسیقی انقلابی)، پادکست(کتاب صوتی، قطعه صوتی) به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

سلیمانی افزود: در بخش ویژه کنشگران هنر و رسانه هنرمندان می‌توانند آثار خود را با موضوعات تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، بصیرت چراغ راه جامعه، فرهنگ ایثار و شهادت، جهاد و مقاومت، وحدت ملی، نشاط اجتماعی و دستاوردهای علمی، فرهنگی و اجتماعی ارائه دهند.

وی اظهار داشت: در بخش روایت میدان و روایت ایده‌های مبتکرانه و اثرگذار افراد می‌توانند آثار خود را در با موضوع تبیین و تبلیغ فرهنگ ایثار و مقاومت، شهادت و ترویج گفتمان انقلاب اسلامی، جهاد، امیدآفرینی و نشاط اجتماعی و نقش‌آفرینی موثر در حل مسایل اجتماعی در جامعه در سطح محله، مسجد ، پایگاه تهیه و ارسال کنند.

به گفته وی، زیست عفیفانه و فرزندآوری و ازدواج آسان بخش ویژه این جشنواره است.

این رویداد ادبی به همت موسسه فرهنگی هنری نیک اندیشان نوین آیین، با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، موسسه مردمی شمیم و واحد آفرینش‌های ادبی حوزه هنری برگزار می‌شود.





آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر