امام جمعه زنجان: هماهنگی و هم افزایی دستگاهها موجب رفع موانع میشود

ایرنا/ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر زنجان گفت: هماهنگی و هم افزایی دستگاههای اجرایی موجب رفع موانع و تسریع در پیشبرد کارها میشود.
حجتالاسلام سید مصطفی حسینی روز پنجشنبه در نشست با مدیرعامل و اعضای جمعیت هلال احمر استان با اشاره به اهمیت کار جمعی و همکاری بین دستگاهی، افزود:مقام معظم رهبری فرمودند مشکل ملی ما بلد نبودن کار تیمی است و اگر نهادهای مختلف در استان هماهنگ باشند، بسیاری از موانع رفع میشود.
وی ضمن تحسین روحیه داوطلبی و ایثار در جمعیت هلال احمر، گفت:داوطلبان جمعیت هلال احمر کسانی هستند که با روحیه بسیجی نه صرفا با رویکرد اداری در مسیر خدمت و فداکاری قرار گرفتهاند.
حسینی با بیان اینکه وظایف جمعیت هلال احمر تنها به امداد و نجات محدود نمیشود، گفت:ارتقای روحی و معنوی اعضای هلال احمر هم باید جزء ارزشهای اصلی این نهاد باشد چون کسی که جانش را برای نجات دیگری به خطر میاندازد، باید از نظر انسانی و معنوی به درجاتی رسیده باشد.
وی امداد و نجات را تنها محدود به بُعد فیزیکی ندانست و آن را مسیر تعالی انسان و جامعه برشمرد و گفت:نگاه به امداد و نجات باید همراه با نگاهی عمیقتر به ارزشهای انسانی و قرآنی باشد.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان و امام جمعه شهر زنجان با تبریک هفته هلالاحمر، برای مجموعه هلالاحمر زنجان آرزوی توفیق کرد و تاکید نمود: اگر از ظرفیتهای همافزا و روحیه کار جمعی در این مجموعه استفاده شود، زنجان آیندهای روشنتر و قدرتمندتر در انتظار خواهد داشت
وی با اشاره به اهمیت پیوستهای رسانهای، هنری و فناوری در موفقیت طرحهای ملی، گفت: اگر میخواهیم در اجرای برنامههای فرهنگی موفق شویم، باید مثل نمونه موفق بستن کمربند ایمنی، تمام زوایا از رسانه و آموزش تا قانون و تشویق و تنبیه را با هم ببینیم.
حسینی با اشاره به لزوم گفتمانسازی در حوزههای مختلف به ویژه سلامت، امنیت و عدالت آموزشی، تأکید کرد: پیشرفت وقتی رخ میدهد که به اهداف قبلی بسنده نکنیم و چشم به افقهای دور دست بدوزیم.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان و امام جمعه شهر زنجان با تاکید بر جایگاه محوری نیروی انسانی در توسعه استان، افزود: بزرگترین سرمایه ما نیروی انسانی است و مهمترین تهدید هم ناهماهنگی میان نهادهای مختلف است.
افتتاح پایگاههای جدید امداد و نجات استان در هفته دولت
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان زنجان نیز در این نشست گفت: پایگاههای امداد و نجات جادهای، انبارهای امدادی و سایر زیرساختهایی که برای تسریع در پاسخگویی به حوادث ضروری است، در استان زنجان در حال توسعه هستند.
حکمت اله هاشمی گفت: بر اساس آمایش سرزمینی، استان زنجان باید ۳۰ پایگاه امداد و نجات داشته باشد که سال گذشته شاهد رشد و توسعه بسیار خوبی در این زمینه بودیم.
وی گفت: در هفته دولت، پایگاههای جدید امداد و نجات استان را افتتاح خواهیم کرد که این پایگاهها در سرعت عمل و رسیدن به صحنه حادثه اهمیت زیادی دارند.
هاشمی خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات ویژه و نخستین در استان زنجان، افتتاح پایگاه امداد و نجات واکنش سریع بانوان به صورت شبانهروزی است که این اقدام ارزشمند به بانوان این امکان را میدهد که در صورت وقوع حوادث، خدمات سریع و تخصصی به آسیبدیدگان ارائه دهند.
مدیر جمعیت هلال احمر استان زنجان، اظهار کرد: حوادث همیشه در کمین هستند و ما باید آموزشهای گسترده تخصصی و عمومی را با شعار "هر خانه یک امدادگر" اجرایی کنیم و آموزش کمکهای اولیه باید در سطح جامعه نهادینه شود.
وی افزود: در راستای کاهش ۶۰ درصد هزینههای درمان، خودروهای امداد و نجات جدیدی به ناوگان هلال احمر استان اضافه کردهایم.
هاشمی افزود: همچنین در حوزه نیروی انسانی، سال گذشته نزدیک به ۱۳۰ امدادگر و نجاتگر جدید استخدام جمعیت هلال احمر شدند.
وی گفت: در حوزه جوانان، بیش از ۳۱ هزار جوان به صورت شبکهای سازماندهی شدند و بنا داریم این ارتباطات را بهصورت خلاقانه برقرار کنیم که این ظرفیت عظیم، پایهگذار ۱۲ طرح فاخر در حوزه آسیبهای اجتماعی در تمامیشهرستانها خواهد بود.