نماد آخرین خبر

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری تولید انرژی خورشیدی با وزارت کار

منبع
فارس
بروزرسانی
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری تولید انرژی خورشیدی با وزارت کار

فارس/ فرماندار شهرستان رزن بر نقش کلیدی این شهرستان در توسعه اقتصادی کشور اشاره کرد و از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری تولید انرژی خورشیدی با وزارت کار خبر داد.

سلطانی، فرماندار شهرستان رزن عنوان کرد: این منطقه با وسعت بیش از ۲ هزار کیلومتر مربع، قطب تولید گندم، سیب‌زمینی و گیاهان دارویی به ویژه رازیانه است و ۹۵ درصد رازیانه کشور در این شهرستان تولید می‌شود.

وی با اشاره به وجود برخی کمبودها در گذشته عنوان کرد: با وجود کاستی‌ها، مردم این منطقه نه تنها باری بر دوش کشور نبوده‌اند، بلکه همواره با ایثار و فداکاری در مسیر توسعه کشور گام برداشته‌اند.

فرماندار رزن با تاکید بر وفاق میان مسئولان و مردم در دولت سیزدهم، به نقش پررنگ شهرستان در اجرای شعار سال ۱۴۰۴ مبنی بر «سرمایه‌گذاری برای تولید» پرداخت و گفت: شهرستان رزن پیشرو در نهضت مدرسه‌سازی و سرمایه‌گذاری در حوزه مشاغل خرد و خانگی است؛ خوشه‌های تولیدی مانند موزاییک‌سازی، قطعات لاستیکی، پوشاک و جوراب‌بافی در روستاهای مختلف این منطقه شکل گرفته‌اند.

وی بیان کرد: در حاشیه سفر وزیر کار به شهرستان رزن، تفاهم‌نامه همکاری توسعه انرژی خورشیدی با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌های طبیعی منطقه و ایجاد اشتغال پایدار، به امضا می‌رسد.

فرماندار شهرستان درگزین نیز با اشاره به ظرفیت‌های بالای این شهرستان تازه‌تأسیس، خواستار توجه ویژه به مشکلات و نیازهای زیرساختی آن شد.
 
سلطانی با بیان اینکه درگزین از سال ۱۳۹۸ به‌عنوان شهرستان مستقل فعالیت خود را آغاز کرده، گفت: با وجود ظرفیت‌های قابل توجه در زمینه تولید، متأسفانه بسیاری از امکانات اداری در شهرستان مستقر نشده‌اند.

وی افزود: اداره کار، تأمین اجتماعی، فنی و حرفه‌ای و بهزیستی هنوز به صورت نمایندگی یا با حداقل نیرو فعالیت می‌کنند که پاسخگوی نیازهای شهرستان نیست.فرماندار شهرستان درگزین به ظرفیت‌های صنعتی و کشاورزی منطقه اشاره کرد و گفت: کارخانه سیمان این شهرستان با ظرفیت روزانه ۷۵۰۰ تن، گاوداری شستا با فعالیت ۵۰ درصدی و واحدهای مرغداری و گلخانه‌ای در حال فعالیت هستند؛ اما همچنان مشکل خام‌فروشی، نبود صنایع جانبی و عدم بهره‌مندی از ارزش افزوده تولیدات، معضل اساسی است.

وی به اشتغال گسترده در حوزه خیاطی نیز اشاره کرد و گفت: بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ نفر در شهرستان در این حوزه فعال‌اند، اما تولیدات آن‌ها به‌صورت خام به تهران می‌رود و با برندهای دیگر عرضه می‌شود، در حالی که درآمد واقعی نصیب کارگران نمی‌شود.

وی خواستار حمایت وزارت تعاون و استانداری برای استقرار ادارات، تقویت زیرساخت‌های اشتغال‌زایی و پشتیبانی از تولیدکنندگان محلی شد و یادآور شد که درخواست‌های مکتوب نیز به مسئولان تقدیم خواهد شد.

آخرین خبر همدان در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/hamedan_today