افزایش پایداری تأمین کالاهای اساسی در مازندران

فارس/ سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران گفت: پایداری تأمین کالاهای اساسی در مازندران با بهرهگیری از حملونقل دریایی، ریلی و هوایی افزایش یافت.
محمدعلی رمضانی، سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان مازندران با هدف بررسی وضعیت آمادگی دستگاههای اجرایی، اظهار کرد: رزمایش پدافند غیرعامل افزایش پایداری شبکه تأمین و توزیع کالاهای اساسی استان طی سالهای گذشته با رویکرد بهرهگیری از ظرفیتهای حملونقل دریایی، ریلی و هوایی در شرایط بحران طراحی و اجرا شده است.
وی درباره وضعیت نانواییهای استان اشاره کرد و افزود: در استان مازندران حدود ۵هزار واحد نانوایی از نوع ۱، ۲ و ۶ فعال هستند که در نانواییهای یارانهای نوع یک و ۲ بیش از ۲ هزار واحد (معادل ۵۳ درصد) دوگانهسوز و سهگانهسوز بوده و قابلیت استفاده از سوخت جایگزین را در شرایط بحران دارا هستند.
سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران بیان کرد: همچنین بیش از یکهزار و ۱۰۰ واحد نانوایی یارانهای (حدود ۲۵ درصد) نیز به موتور برق مجهز هستند و در زمان قطعی برق، قادر به تداوم خدمترسانی به شهروندان خواهند بود.
رمضانی، ظرفیت ذخیرهسازی گندم در استان را نیز تشریح کرد و گفت: در حال حاضر، ظرفیت ذخیرهسازی کارخانجات استان بیش از ۲۰۰ هزار تن و ظرفیت سیلوی دولتی نکا حدود ۱۰۰ هزار تن است که نقش مهمی در حفظ امنیت غذایی استان ایفا میکنند.
این نشست با هدف تقویت هماهنگی بینبخشی، ارتقاء تابآوری زیرساختهای حیاتی و ارتقاء آمادگی استان در برابر تهدیدات احتمالی برگزار شد.