نماد آخرین خبر

شرجی در راه خوزستان

منبع
فارس
بروزرسانی
شرجی در راه خوزستان

فارس/ مدیرکل هواشناسی خوزستان از از افزایش رطوبت و شرجی در برخی مناطق استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری مدیرکل هواشناسی خوزستان اظهار کرد: جریانات جنوبی، از روز دوشنبه تا پنجشنبه، سبب افزایش رطوبت و شرجی در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی استان خواهد شد.

وی افزود: با توجه به بررسی نقشه‌های پیش‌یابی، طی امروز و فردا به ویژه در ساعات بعد از ظهر در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی و روزهای دوشنبه و سه شنبه در بیشتر نقاط استان، سرعت وزش باد به صورت متوسط و همراه با تندبادهای لحظه ای خواهد بود بنابراین احتمال برخاستن گرد و غبارهای محلی دور از انتظار نیست.

وی افزود: روند افزایش نسبی دما تا روز دوشنبه در سطح استان مورد انتظار است و شمال خلیج فارس از دوشنبه تا پنجشنبه مواج خواهد بود.

سبزه زاری ادامه داد: در شبانه روز گذشته شوش با دمای ۴۲.۲ و ایذه با ۱۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک‌ترین نقاط استان و حداکثر دمای اهواز ۴۱.۶ و حداقل ۲۴.۳ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today