نماد آخرین خبر

«اَدی» کتابی که اتحاد شیعه و سنی را با تلاش یک شهید روایت می‌کند

منبع
فارس
بروزرسانی
«اَدی» کتابی که اتحاد شیعه و سنی را با تلاش یک شهید روایت می‌کند

فارس/ کتاب «اَدی» روایت زندگی شهید مدافع حرم رحیم کابلی است؛ مردی از دیار وحدت شیعه و سنی که با قلمی صمیمی، عاشقانه‌های زندگی و خاطرات جبهه‌اش را به تصویر کشیده‌اند.

۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵ در حالی که در منطقه خان‌طومان سوریه اعلام آتش‌بس شده بود، گروه تکفیری النصره آتش‌بس را نقض کردند و با پاتک انجام شده، ۱۳ تن از مدافعان حرم لشکر خط‌شکن ۲۵ کربلا مازندران در این منطقه به شهادت رسیدند و تنی چند از رزمندگان مازندران نیز مجروح شدند.

کتاب «اَدی» تازه‌ترین اثر سمیه اسلامی، نویسنده آثار خاطراتی حوزه دفاع مقدس و مقاومت، بهار ۱۴۰۴ توسط نشر شهید کاظمی در قطع رقعی و ۲۹۸ صفحه منتشر شد.

این کتاب، خاطرات شهید مدافع حرم، حاج‌رحیم کابلی را روایت می‌کند؛ شهید متولد ۱۱ مهر ۱۳۴۲ در روستای قره‌تپه از توابع شهرستان بهشهر که در فضایی سرشار از همزیستی شیعه و سنی رشد یافت و با راهنمایی فردی به نام «اَدی»، مسیر تشیع را برگزید.

چهار وجه مهم، کتاب «اَدی» را اثری خواندنی و متفاوت کرده است: نخست، روایت دقیق و صمیمی از روستای قره‌تپه و همزیستی مسالمت‌آمیز پیروان دو مذهب اسلامی در آن؛ دوم، پرداختن به زندگی خانوادگی و عاشقانه‌های حاج‌رحیم با همسر و فرزندانش که الگویی از مرد خانواده را ارائه می‌دهد؛ سوم، حضور خود شهید به‌عنوان راوی در بیشتر فصل‌های کتاب که گفت‌وگوی مستقیم با مخاطب و بازگویی خاطرات را ممکن کرده؛ و چهارم، ارتباط نزدیک و چندساله نویسنده با شهید که به روایت‌های کتاب رنگی واقعی و ملموس بخشیده است.
سمیه اسلامی که پیش‌تر آثاری چون «برای زین‌اَب» (خاطرات شهید محمد بلباسی)، «رد پای پدر» و «این شانزده رفیق» را نوشته، در این کتاب نیز با زبانی روان، تصویرگر ابعاد مختلف شخصیتی شهید کابلی شده است؛ از نقش‌آفرینی‌اش در جنگ و سپاه تا فعالیت‌های فرهنگی و مجمع راویان استان.

در بخشی از کتاب آمده است: همان سال ۹۰، وقتی قبول کرد شفاعتم کند، شرط گذاشت: باید توی همین مسیری که هستی بمونی و برای نشر سیرۀ شهدا کار کنی. نباید به اسلام و این انقلاب پشت کنی و از راه ولایت خارج بشی…حاج‌رحیم کابلی در بامداد ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵ در خانطومان سوریه به شهادت رسید و پیکر مطهرش پس از ۶ سال دوری، به آغوش وطن بازگشت.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today