نماد آخرین خبر

استاندار خراسان جنوبی: مدیریت مصرف انرژی به یک مطالبه عمومی تبدیل شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استاندار خراسان جنوبی: مدیریت مصرف انرژی به یک مطالبه عمومی تبدیل شود

ایرنا/ استاندار خراسان جنوبی گفت:مدیریت مصرف انرژی باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود و فرهنگ‌سازی فراگیر در این زمینه ضروری است.

سید محمدرضا هاشمی شنبه شب در جلسه ستاد مدیریت مصرف بهینه انرژی اظهار کرد: مشارکت همه‌جانبه ادارات، رسانه‌ها، اصناف و مردم در مدیریت بحران انرژی و اجرای راهکارهای عملی از جمله استفاده از پنل‌های خورشیدی مورد تاکید است.

وی با اشاره به رعات اصل اصلاح الگوی مصرف، افزود: تمام دستگاه‌های اجرایی، نهادها و ادارات مکلف به استفاده از انرژی خورشیدی هستند و نصب پنل‌های خورشیدی باید به یک برنامه مصوب و اجرایی تبدیل شود.

استاندار خراسان جنوبی به ابلاغ وزارت کشور در خصوص تغییر ساعت کاری ادارات در فصل تابستان اشاره کرد و ادامه داد: ساعت کاری ادارات از ۶ صبح تا ۱۳ است و معاونت توسعه منابع استانداری مکلف به نظارت دقیق بر اجرای این بخشنامه است.

وی با تأکید بر اهمیت حفظ آرامش خانواده‌ها در فصل امتحانات، از شرکت برق خواست زمان‌های قطعی برق با دقت برنامه‌ریزی و اطلاع‌رسانی شود تا در زمان برگزاری امتحانات نهایی دانش ‌آموزان، قطعی برق رخ ندهد.

هاشمی بر استفاده از ظرفیت دانش‌آموزان با اجرای طرح "همیار انرژی"، همکاری با ائمه جماعات، سازمان تبلیغات اسلامی، اتاق اصناف و رسانه‌ها برای گسترش فرهنگ مصرف بهینه تأکید کرد و گفت: مساجد، حسینیه‌ها، فروشگاه‌ها، سالن‌های ورزشی و روشنایی فضاهای شهری باید به‌صورت ویژه مدیریت شوند تا بتوان از هدررفت انرژی جلوگیری کرد.

وی با اشاره به خسارات احتمالی قطعی برق در بخش‌های خانگی و صنعتی، دستور برگزاری جلسه‌ای تخصصی با حضور شرکت‌های بیمه، معاونت عمرانی استانداری و اداره کل برق را صادر کرد تا بسته‌های حمایتی و بیمه‌ای بخصوص برای خانواده‌های بی‌بضاعت در این زمینه طراحی شود.

استاندار خراسان جنوبی بر لزوم آمادگی کامل دستگاه‌ها، مدیریت مصرف در باغ‌ویلاها و تشدید نظارت بر مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز (ماینرها) تأکید کرد.

در پایان این جلسه، تشکیل کمیته تخصصی تولید محتوا در فضای مجازی، مدیریت روشنایی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و پارک‌ها، و آماده‌باش کامل دستگاه‌ها برای مقابله با بحران احتمالی برق نیز به تصویب رسید.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today