نماد آخرین خبر

تجهیز ناوگان هلال احمر کردستان به ۱۴ دستگاه خودرو جدید امداد و نجات

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تجهیز ناوگان هلال احمر کردستان به ۱۴ دستگاه خودرو جدید امداد و نجات

ایرنا/ هلال احمر در حوادث مختلف همواره پای کار امدادرسانی است؛ این نهاد تلاشگر در کردستان، به ۱۴ دستگاه خودرو جدید امداد و نجات، تجهیز شد تا با کیفیت بهتری به حادثه‌دیدگان خدمات دهد.

جمعیت هلال احمر یک سازمان غیردولتی و عضوی از نهضت بین‌المللی صلیب سرخ است که در داخل کشور و در برخی موارد در دیگر مناطق جهان به فعالیت‌های امدادی و بشردوستانه می پردازد.

امدادگران این جمعیت، در سخت ترین شرایط آب و هوایی و با وجود مشکلات شغلی و معیشتی، در حوادث مختلف، خود را به خطر می اندازند تا جان هموطنان را از خطر نجات دهند.

سیل، زلزله، طوفان، آتش‌سوزی و تصادفات جاده‌ای برای آنان فرقی ندارد، هدفشان فقط نجات حادثه دیدگان است و چه شغلی ارزشمندتر از این کار.

برای قدردانی از تلاش امدادگران این جمعیت، از ۱۸ تا ۲۴ اریبهشت به هفته هلال احمر نامگذاری شده و این مناسبت بهانه ای شد تا گفت و گویی با پیام جلالی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر کردستان، راجع به وضعیت نیروها، تجهیزات و زیرساخت‌های این جمعیت داشته باشیم که شرح آن در ادامه می آید.

ابتدا به آماری از نیروهای جمعیت هلال احمر کردستان اشاره کنید.

جلالی: هلال احمر کردستان در حوزه های مختلف به ویژه داوطلبی و امداد و نجات فعالیت دارد. امدادگرانی که به صورت سازمان یافته، در کنار جمعیت هلال احمر فعالیت دارند، حدود ۹۰۰ نفر هستند؛ ضمن اینکه جمعیت سیال یا داوطلب هم حدود پنج هزار نفر هستند که به دلایل مختلف وارد هلال احمر یا از آن خارج می‌شوند.

مهمترین مخاطراتی که در کردستان احصا شده کدام است و وضعیت آمادگی هلال احمر برای امدادرسانی چگونه است؟

جلالی: با توجه با وضعیت جغرافیایی کردستان، اغلب حوادثی که در کشور روی می‌دهد در استان هم اتفاق می افتد. با توجه به زلزله خیز بودن استان، شاهد این رویداد هستیم. تصادفات جاده ای هم در کردستان آمار بالایی دارد؛ کولاک، بهمن و سیل هم در استان در بازه های زمانی مختلف روی می دهد.

جمعیت هلال احمر کردستان در همه حوادث به صورت ویژه آماده امدادرسانی است و فعالیت دارد.

برای استخدام نیروهای جدید و تبدیل وضعیت امدادگران چه برنامه ای دارید؟

جلالی: ذات کار هلال احمر، به طور کلی داوطلبانه است و افراد فعال در این سازمان بدون توقع کار می کنند اما کسانی که سال های سال در حوزه امداد و نجات فعالیت داشته اند، با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته از سوی رئیس سازمان جمعیت هلال احمر، خوشبختانه مجوزهایی برای تبدیل آنان به صورت شرکتی اخذ شد.

از سال گذشته تاکنون بیش از ۱۷۰ نفر به صورت شرکتی در کردستان ساماندهی شده اند و برای تبدیل وضعیت بقیه امدادگران نیز برنامه خواهیم داشت.

در زمینه تجهیز ناوگان هلال احمر چه اقداماتی انجام شده است؟

جلالی: با توجه به مجوزهای صادر شده، بعد از ۱۵ سال، امسال کل جمعیت هلال احمر کشور، به خودروهای جدید و بروز مجهز می شود که در همین راستا، سهم کردستان چشمگیر است و تاکنون ۱۴ دستگاه خودرو جدید امداد و نجات، تحویل گرفته ایم. آمبولانس های تخصیص یافته به استان در شرکت های متولی، تجهیز می‌شوند و به زودی شاهد تحویل این آمبولانس‌ها خواهیم بود.

 وضعیت آشیانه و بالگرد هلال احمر در استان چگونه است؟

جلالی: آشیانه جمعیت آماده و در تحویل هلال احمر است اما با توجه به محدودیت‌ها در پرواز، این بالگرد به صورت منطقه ای فعالیت دارد و هر زمان نیاز باشد، از استان های شیف، در اختیار استان قرار خواهد گرفت.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر