نماد آخرین خبر

یازدهمین نمایشگاه تخصصی صنایع‌دستی و سوغات در اصفهان برپا می‌شود

منبع
مهر
بروزرسانی
یازدهمین نمایشگاه تخصصی صنایع‌دستی و سوغات در اصفهان برپا می‌شود

مهر/ معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان اصفهان گفت: یازدهمین نمایشگاه تخصصی صنایع‌دستی، سوغات و گیاهان دارویی با حضور هنرمندان پنج استان کشور در اصفهان برپا می شود.

نورالله عبدالهی، معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان اصفهان از برگزاری یازدهمین نمایشگاه تخصصی صنایع‌دستی، سوغات و گیاهان دارویی خبر داد و گفت: این نمایشگاه با حضور هنرمندان و صنعتگران از استان‌های گیلان، کرمان، تهران، خراسان جنوبی و اصفهان در فضایی به وسعت ۱۵۰۰ مترمربع و با برپایی ۴۰ غرفه آغاز به کار کرده است.

وی در ادامه افزود: در این نمایشگاه ۶۰ هنرمند برجسته به ارائه آثار خود می‌پردازند و رشته‌های هنری متنوعی از جمله بامبو بافی، پته‌دوزی، تراش سنگ‌های قیمتی، حصیربافی، میناکاری، معرق و منبت چوب، خراطی چوب، فیروزه‌کوبی، خاتم‌کاری، قلمکار، پارچه‌بافی، سراجی سنتی، سفال و سرامیک و نقاشی روی چوب به نمایش گذاشته می‌شود.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان تصریح کرد: از مهم‌ترین اهداف این رویداد، حمایت از هنرمندان بومی، معرفی ظرفیت‌های صنایع‌دستی مناطق مختلف کشور و ایجاد بستری مناسب برای توسعه بازار این محصولات است. این نمایشگاه تا روز جمعه ۲۶ اردیبهشت‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان میزبان علاقه‌مندان به صنایع‌دستی و هنرهای سنتی اصیل ایرانی خواهد بود.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today