نماد آخرین خبر

همیاران سلامت روانی بهزیستی پشتوانه فعالیت‌های اجتماعی هستند

منبع
مهر
بروزرسانی
همیاران سلامت روانی بهزیستی پشتوانه فعالیت‌های اجتماعی هستند

مهر/ مدیرکل بهزیستی کردستان با تاکید بر تأثیرگذاری و ماندگاری فعالیت‌های همیارا، سلامت روانی نقش آنان را به عنوان پشتوانه اصلی فعالیت‌های اجتماعی در کنار سازمان بهزیستی ستود.

حسین رسولی در نشست تخصصی کارشناسان برنامه همیاران سلامت روانی اجتماعی سراسر کشور که در سنندج برگزار شد، ضمن خوشامدگویی به حاضران و قدردانی از سال‌ها تلاش و مجاهدت آنان، اظهار داشت: امروز شاهد آن هستیم که فکر خانواده‌ها، جامعه و حتی سازمان‌ها و نهادهای دولتی نیز به اهمیت فعالیت‌های همیاران سلامت پی برده است.

وی افزود: این نشان‌دهنده ارزش و ماندگاری اقدامات همیاران سلامت استان است که امروز گروه‌های همیار و تشکل‌های مردمی در کنار سازمان بهزیستی به عنوان یک اولویت شناخته می‌شوند تا بتوانند در کنار سازمان‌های دولتی همراهی کرده و اقدامات مؤثری را رقم بزنند.

وی با اشاره به محدودیت‌های رویکردهای صرفاً دولتی در مسائل اجتماعی، خاطرنشان کرد: در بحث‌های اجتماعی، آنجایی که رویکرد حاکمیتی و دولتی صرف حاکم باشد، شاید نتوانیم کار مؤثر و موفقی را به پیش ببریم. اما آنجایی که نقش مردم، تشکل‌ها و گروه‌های همیار پررنگ بوده، اتفاقات خوبی افتاده و فعالیت‌های ارزشمندی صورت گرفته است.

رسولی به مرور فعالیت‌های گذشته بهزیستی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پرداخت و گفت: ما ورود به اجتماعاتی پیدا کردیم و پس از مدتی همراهی و فعالیت با مردم، حتی پس از خروج ما از آن مناطق، آثار فعالیت‌های ما همچنان ماندگار شده است.

مدیرکل بهزیستی کردستان اذعان کرد: همین امر باعث شده تا در آن محلات، گروه‌هایی خودجوش تشکیل شده و فعالیت‌های داوطلبانه ادامه یابد و دغدغه‌ای برای آن محیط ایجاد شود تا افراد به عنوان یک مسئولیت اجتماعی، خود نیز در این زمینه احساس وظیفه کنند.

مدیرکل بهزیستی کردستان ابراز امیدواری کرد: این نشست دو روزه که به منظور مرور سیاست‌های آتی سازمان و ارزیابی فعالیت‌های گذشته برگزار شده است، منشأ خیر و برکت بوده و بتواند در ادامه مسیر پر فراز و نشیب پیش رو، با همراهی مردم، فعالان مدنی، اجتماعی و فرهنگی، اقدامات موثرتری انجام شود.

وی تاکید کرد: امروز جامعه ما نیازمند همت، حضور مردم و ادای مسئولیت‌های اجتماعی است تا بتوانیم گام‌های مؤثری در راستای مقابله با گسترش و تغییر چهره آسیب‌های اجتماعی برداریم. این امر نیازمند آن است که ما خود را به‌روزرسانی کرده و ارتباط مؤثری با مردم محلات با شیوه‌های مناسب برقرار کنیم تا بتوانیم در مقابل آسیب‌های اجتماعی، گام‌های هرچند کوچک، اما مؤثر برداریم.

رسولی، سلامت روح و روان را از نیازهای اساسی جامعه دانست و افزود: دغدغه اصلی سازمان بهزیستی و سایر دستگاه‌ها و مسئولان و همچنین مردم، برخورداری از سلامت روح و روان است. چه بسا این موضوع از نیازهای اولیه انسان‌ها نیز مهم‌تر باشد؛ چرا که اگر خانواده یا فردی از تمکن مالی برخوردار باشد اما از سلامت روان رنج ببرد یا دچار آسیب اجتماعی شده باشد، آن دارایی و ثروت نیز نمی‌تواند برای او لذت‌بخش باشد.

وی وظیفه سازمان بهزیستی و نمایندگان آن را نقش‌آفرینی مضاعف در حوزه مردمی و تشکل‌ها و همیاران دانست تا همگان از دعای خیر مردم و برکات فعالیت‌های محلی و منطقه‌ای بهره‌مند شوند.





آخرین خبر کردستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/kurdistan.online