معاون استاندار: رویکرد جدید برای توسعه و پیشرفت لرستان فراهم شده است

ایرنا/ بروجرد - ایرنا - معاون استاندار و فرماندار بروجرد گفت: رویکرد جدیدی برای توسعه و پیشرفت لرستان تعریف شده و در سند تحول راهبردی استان و برشهای شهرستانی برای تکمیل و بهره برداری از طرحهای پیشران و اولویت دار برنامهریزی شده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، قدرت اله ولدی پنجشنبه شب در دیدار برخی فعالان سیاسی و اجتماعی لرستان در خرم آباد اظهار کرد: برخی طرح های مهم و اساسی استان با گذشت بیش از ۲۰ سال اجرایی نشده که با حمایت های مدیریت ارشد استان و همراهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی زمینه تحول در این طرح ها فراهم شده است.
وی به حضور مدیران کل استان در بروجرد و در راستای تعیین تکلیف پروژه های پیشران توسعه شهرستان اشاره کرد و افزود: حضور مدیران کشوری و استانی و تلاش برای توسعه این طرح ها زمینه امیدآفرینی در شهرستان را فراهم کرده است.
معاون استاندار بروجرد را کارگاه بزرگ عمرانی و اقتصادی دانست و بیان کرد: طرح های مهم اقتصادی، فرهنگی، بهداشت و درمان، سدسازی، اشتغالزایی و سرمایه گذاری این شهرستان نشان دهنده آینده درخشان بروجرد است که با تلاش و کوشش شبانه روزی مدیریتی در شهرستان حمایت های مدیریت ارشد استان در کنار رهنمودهای امام جمعه بروجرد و همراهی نمایندگان مجلس بروجرد در مجلس شورای اسلامی این مهم محقق شده است.
ولدی اضافه کرد: احیای کارخانه سامان کاشی، ساماندهی کارخانجات نساجی بروجرد، جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان، تعیین تکلیف پروژه اقدام ملی مسکن در شهرستان و تعیین تکلیف اراضی تعاون مسکن زاگرس سکنی بعد از ۱۳ سال و با ورود مستقیم استاندار و حمایت نمایندگان و پیگیری تیم مدیریت شهرستان تنها نمونه ای از اقدامات یکسال گذشته در بروجرد است.
وی ادامه داد: برخی طرح های دیگر این شهرستان مانند راه آهن دورود – بروجرد – ملایر، کمربندی جدید شرقی بروجرد، ایجاد زمینه های سرمایه گذاری در حوزه گلخانه و دامپروری در روستای شب ماه توسط سازمان اتکا، تعیین تکلیف و پیشرفت طرح های حوزه بهداشت و درمان، توسعه زیرساخت های سد آبسرده، تکمیل پست ۲۳۰ کیلوولت نشان دهنده تلاش و کوشش و مدیریت بین بخشی در این شهرستان است تا زمینه تولید و بهبود وضعیت اقتصادی و اشتغالزایی فراهم شود.
لرستان در مسیر پیشرفت قرار گرفته است
معاون استاندار و فرماندار بروجرد یادآور شد: استان لرستان در دولت چهاردهم در مسیر رشد، توسعه و پیشرفت قرار گرفته است.
ولدی گفت: سند چشم انداز و راهبردی لرستان توسط مدیریت ارشد استان تدوین و به فرمانداران ابلاغ شده و براساس آن نقشه توسعه لرستان جنبه عملیاتی گرفته است.
وی بیان کرد: بسیاری از طرح ها و برنامه های مهم استان در این سند راهبردی دیده شده و در یکسال گذشته برخی از این طرح ها آغاز و یا به مرحله بهره برداری رسیده است.
وی اضافه کرد: برخی از طرح های عمرانی و اقتصادی لرستان بدون برنامه و بودجه رها شده بود که در دوران مدیریت فعلی، این طرح ها با اولویت بندی و تامین اعتبار لازم در مسیر تکمیل و بهره برداری قرار گرفته است.
فرماندار بروجرد سند راهبردی لرستان را زمینه ساز تحرک مدیران استان دانست و افزود: مدیران دستگاه های اجرایی، فرمانداران و معاونان استانداری نیز باید برای تحقق این سند توسعه ای در لرستان اقدام کنند.
پرواز حجاج از لرستان، نمونه بارز توانمندی استاندار است
ولدی تاکید کرد: برقراری پرواز مستقیم از فرودگاه خرم آباد به مقصد مدینه به عنوان یک وعده قدیمی توسط بسیاری از مسوولان و مدیران ارشد و نمایندگان مجلس وعده داده شده بود که در هفته گذشته این وعده ۴۰ ساله با حمایت نماینده ولی فقیه در لرستان و پیگیری مدیریت ارشد استان تحقق یافت.
وی با اشاره به رضایتمندی حجاج لرستانی از این اقدام ارزشمند استاندار اضافه کرد: پرواز حجاج لرستانی از فرودگاه خرم آباد به مقصد مدینه، موجب رضایتمندی حجاج، ایجاد امید در جامعه و کاهش هزینه های تردد حجاج لرستانی شده است.
معاون استاندار بیان کرد: این مهم به عنوان یک وعده ۴۰ ساله تاکنون اجرایی نشده بود که با همکاری بین بخشی و رایزنی های استاندار لرستان و متقاعد کردن مدیران کشوری، عملیاتی شده و موجبات توسعه فرودگاه خرم آباد و بین المللی شدن آن را نیز فراهم شده است.
جهانی شدن خرم آباد، زمینه ساز توسعه گردشگری لرستان است
ولدی با اشاره به پرونده ثبت جهانی دره خرم آباد نیز گفت: با ثبت دره خرم آباد در فهرست جهانی، زمینه رشد و توسعه مرکز استان و دیگر شهرهای لرستان ایجاد می شود تا مردم از توسعه اقتصاد گردشگری بهره مند شوند.
وی این اقدام مهم را زمینه توسعه فرهنگی و معرفی لرستان به جهانیان دانست و اظهار کرد: با ثبت جهانی دره خرم آباد، توسعه گردشگری، رونق اقتصادی و سرمایه گذاری و معرفی جاذبه های طبیعی و تاریخی لرستان بیش از پیش فراهم می شود که این مهم در توسعه استان نقش مهم و اساسی دارد.
فرماندار بروجرد بیان کرد: مدیریت ارشد لرستان و تیم مدیریتی استان، در گذشته این زمینه را در استان همدان و شهرستان ملایر فراهم کرده و می توان با توان و تجربه موجود، این آرزوی دیرینه را در لرستان و خرم آباد محقق کرد.
تلاش استاندار برای خروج مرکز استان از بن بست
ولدی اضافه کرد: شهر خرم آباد به دلیل ساختار شهری خود، نیازمند طرح جامع برای توسعه است که ایجاد کمربندیهای شرقی و غربی در حاشیه شهر می تواند زمینه توسعه شهر و خروج از بن بست را فراهم کند.
وی ادامه داد: مدیریت ارشد استان به دنبال ایجاد ۲ کمربندی غربی و شرقی برای این مهم است و تاکنون با اخذ مجوزهای لازم توانسته است راهکار اساسی برای رفع مشکلات ترافیکی مرکز استان را فراهم کند.
معاون استاندار اضافه کرد: این ۲ کمربندی می تواند مسیر دسترسی و تردد خودرویی شمال و جنوب شهر و شرق به غرب خرم آباد را از هم متمایز کرده و تا حد زیادی موجبات تسهیل در تردد را فراهم کند.
ارتباط مدیریت ارشد لرستان با هیات دولت و وزرا
ولدی با اشاره به ارتباطات و رایزنی مدیریت ارشد استان با وزرا و مدیران وزارتخانه ها در تهران نیز گفت: ارتباط تیم مدیریتی لرستان با مدیریت کشور موجب رشد و توسعه استان می شود که استاندار لرستان با شناخت و بهره گیری از این ظرفیت توانسته است زمینه حضور مقامات کشوری را برای توسعه استان فراهم کند.
وی تصریح کرد: در دولت های گذشته این ظرفیت مهم نادیده گرفته شده بود که در مدیریت فعلی، این مهم در راستای جذب سرمایه گذاری در لرستان و رفع مشکلات استان بکارگیری شده است.
ولدی ارتباط استاندار لرستان و هیات دولت را زمینه ساز معرفی بیشتر ظرفیت های استان دانست و اضافه کرد: سند راهبردی لرستان به عنوان یک مدل مدیریتی موفق، مورد تایید رییس جمهور و هیات دولت قرار گرفته که این مهم نشان دهنده مسیر درست توسعه در استان و حمایت دولتمردان از تیم مدیریتی لرستان است.
تغییر برخی از مدیران موجب رضایتمندی بدنه ادارات و توسعه لرستان است
وی به تغییر برخی مدیران دستگاه های اجرایی استان اشاره کرد و افزود: تغییر در ادارات و دستگاه های اجرایی و انتصاب افراد آگاه، توانمند و همراه با دولت چهاردهم موجب رضایتمندی کارکنان دستگاه های اجرایی و ایجاد زمینه تحول در لرستان شده است.
معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد بیان کرد: مدیران دستگاه های اجرایی باید به همراهی مدیریت ارشد استان بتوانند زمینه تحول در استان و تحقق سند راهبردی را فراهم کنند.
وی با گلایه از برخی مدیران ستادی و اجرایی استان نیز گفت: برخی مدیران فعلی، علاوه بر کم کاری و عدم حمایت از دستاوردهای دولت و حمایت از عملکرد استاندار، موجب توقف قطار توسعه لرستان شده که باید برای همراه شدن با تحول و پیشرفت استان، بیش از پیش تلاش کنند.
ولدی تغییر در ادارات را از وظایف اصلی وزارتخانه ها دانست و اضافه کرد: مدیریت ارشد استان با دلایل و مستندات کافی و هماهنگی بین بخشی نسبت به تغییر مدیران ناکارآمد اقدام کرده و مدیران همراه با دولت، برنامه محور و توانمند را جایگزین کرده است.
فرماندار بروجرد تغییر در مدیریت جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه لرستان و شرکت توزیع نیروی برق لرستان را زمینه ساز تحول در اقتصاد و توسعه استان دانست و اظهار کرد با استفاده از مدیران بومی و توانمند در کنار تعهد و همراهی با دولت چهاردهم می توان زمینه رشد و توسعه لرستان را رقم زد.
سهم خواهی برخی روسای ستادهای انتخاباتی در لرستان
ولدی با اشاره به سهم خواهی برخی روسای ستادهای انتخاباتی در لرستان نیز افزود: بر اساس قانون انتخابات ریاست جمهوری، ستادهای تبلیغاتی پس از برگزاری انتخابات جمع شده و فعالیت ندارند اما برخی ستادهای انتخاباتی لرستان با جوسازی به دنبال سهم خواهی از دولت و مدیریت ارشد استان هستند.
وی اضافه کرد: برخی از این مدعیان و افراد سهم خواه، در دوران مدیریت خودشان در دستگاه های فرهنگی، سیاسی، پارلمان شهری و یا نظامی عملکرد قابل قبولی نداشته و امروز به دنبال کسب موقعیت دولتی و یا سهم خواهی هستند.
معاون استاندار بیان کرد: این افراد علاوه بر سهم خواهی، در ارتباط با برخی سیاسیون کشوری به دنبال تخریب دولت و مدیریت ارشد استان هستند.
ولدی تصریح کرد: جنجال های مجازی این ستادها با استفاده از قلم ها و خبرنگاران اجاره ای چیزی جز کند کردن توسعه استان و حاشیه سازی برای مدیران توانمند را در پی ندارد.
وی ادامه داد: افکار عمومی بهترین قاضی در عملکرد این سهم خواهان است و نشست های شبانه و جنجال های سیاسی و نامه نگاری های آنان تنها نشان دهنده سهم خواهی و قدرت طلبی است.