نماد آخرین خبر

ایران با بازی‌های تبلیغاتی و عملیات روانی ترامپ عقب نخواهد نشست

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
ایران با بازی‌های تبلیغاتی و عملیات روانی ترامپ عقب نخواهد نشست

صدا و سیما/ جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در بیانیه‌ای با محکومیت اظهارات موهون و یاوه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا نسبت به جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: ایران قوی با بازی‌های تبلیغاتی و عملیات روانی ترامپ عقب نخواهد نشست و ایران مقتدر، دوست و هم‌پیمانی راستین برای جهان اسلام و امت اسلامی باقی خواهد ماند.

متن بیانیه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به این شرح است: 

بسم الله الرحمن الرحیم

اظهارات جاهلانه و سخیف رئیس جمهور آمریکا در مورد ایران اسلامی و مردم سرافراز و رشیدش، سخنانی بی‌ارزش و شیطان صفتانه است.

ترامپ سعی دارد با تصویر سازی‌هایی کاذب از قدرت و اقتدار، بر شکاف‌های عمیق اجتماعی، سیاسی و اقتصادی آمریکا سرپوش بگذارد و با مطرح کردن اظهاراتی جنجالی و ادبیاتی مخدوش، به اهداف قلدرمآبانه خود در سیاست و اقتصاد دست یابد. ایران اسلامی، اما سال‌هاست با حقه‌های مزورانه رژیم مستکبر آمریکا آشناست و دست چدنی آمریکایی‌ها و لبخند‌های سیاست بازانه آنان را می‌شناسد و فریب هیچ تزویری را نخورده و نخواهد خورد.

آمریکا در دشمنی با ایران در یک جنگ ترکیبی، سیاست‌های شرورانه خود را پیگیری می‌کند، از این رو، فشار‌های آمریکا در حوزه‌ی جنگ اقتصادی و تحریم، با هدف مأیوس سازی مردم ایران طرح ریزی شده است. در عین حال اراده ملت عزیزمان، پولادین است و مردم، به عنوان پایگاه اصلی و عامل قدرت جمهوری اسلامی ایران، هرگز مأیوس و دچار تردید نخواهند شد.

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یاوه گویی‌های رئیس جمهور آمریکا، این دشمن دیرینه‌ی مردم و نظام اسلامی را قاطعانه محکوم می‌کند و اعلام می‌دارد:

شکست‌های منطقه‌ای و جهانی آمریکا، از سلطه ناپذیری و عزت خواهی مردم ایران نشأت گرفته است و ایران، پرچمدار مبارزه با استکبار باقی خواهد ماند.

شرارت‌ها و ناامنی‌ها در منطقه غرب آسیا و دیگر نقاط جهان و همچنین آن چه از کودک کشی‌ها و جنایات اسرائیل در غزه واقع می‌شود، همه در سایه حمایت‌ها و همراهی‌های آمریکاست.

ایران قوی با بازی‌های تبلیغاتی و عملیات روانی ترامپ عقب نخواهد نشست و ایران مقتدر، دوست و هم‌پیمانی راستین برای جهان اسلام و امت اسلامی باقی خواهد ماند. استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی ایران اسلامی برای بسیاری از کشور‌های جهان، مایه حسرت و غبطه خوردن است. جمهوری اسلامی ایران در سایه نصرت و امداد الهی همچنان سربلند خواهد بود و ترامپ نیز به سرگذشت ناکام و مغبون سردمداران پیشین آمریکا دچار خواهد شد. إن‌شاءالله

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم





آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday