نماد آخرین خبر

طرح زندگی با آیه‌ها ۳۰ میلیون مخاطب در کشور جذب کرد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرح زندگی با آیه‌ها ۳۰ میلیون مخاطب در کشور جذب کرد

ایرنا/ شهرکرد- ایرنا- رییس سازمان دارالقرآن کریم گفت: طرح زندگی با آیه‌ها در ماه مبارک رمضان امسال توانست ۳۰ میلیون مخاطب به خود جذب کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام علی تقی‌زاده روز شنبه در نشست شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی استان چهارمحال و بختیاری افزود: همچنین ۱۱ میلیون نفر نیز در مسابقات این طرح شرکت و از یک تا ۹۰ امتیاز کسب کردند.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر بیش از چهار میلیون شرکت‌کننده در طرح زندگی با آیه‌ها توانستند گواهی دریافت کنند.

رییس سازمان دارالقرآن کریم از برگزاری ۱۷۰ هزار جلسه و محفل قرآنی با محوریت نهضت ملی زندگی با آیه‌ها خبر داد و گفت: این محافل قرآنی در ماه مبارک رمضان اجرا شد و برخی از این محافل پس از آن نیز تداوم پیدا کرده است.

تقی‌زاده از برگزاری گام دوم طرح زندگی با آیه‌ها خبر داد و گفت: اجرای این طرح از عید غدیر تا عید مبعث هدفگذاری شده و برای اوقافت فراغت دانش‌آموزان نیز برنامه‌های تدوین شده است.

وی همچنین به عملکرد شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی در کشور و در سطح استانها نیز اشاره کرد و گفت: در حالیکه این شورا از سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را آغاز کرد اما تا سال ۱۴۰۱ شبیه بسیاری از شوراهای دیگر آنقدر کارآمد نبود اما تحولاتی در این شورا شکل گرفت که اکنون فعالیت‌های آن به صورت قرارگاهی، منسجم‌تر و تاثیرگذارتر دنبال می‌شود.

به گزارش ایرنا، در طرح «زندگی با آیه‌ها» قرار است طی چهار سال ۱۵۰ آیه از قرآن کریم در قالب‌های پویانمایی، فیلم ، نقاشی و تولیدات رسانه‌ای برای مردم تبیین و تفسیر شود و تلاش شده تا آیاتی کوتاه و متناسب با نیازهای روز در قالب این طرح برای مردم تفسیر و تبیین شود.

این طرح با رویکرد تقویت پیوند اجتماعی و مقاومت در برابر هجمه‌های دشمن با بهره‌گیری از متقن‌ترین آیات قرآن کریم تدوین و به مرحله اجرا گذاشته شده است.





آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام : https://instagram.com/Shahrekordtoday