نماد آخرین خبر

استاندار: تلاش استان مرکزی برای خروج از مشکل ناترازی انررژی جدی است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استاندار: تلاش استان مرکزی برای خروج از مشکل ناترازی انررژی جدی است

ایرنا/ استاندار مرکزی با بیان اینکه پرونده ناترازی برق باید برای فصل زمستان امسال بسته شود، گفت: تلاش این استان برای خروج از مشکل ناترازی انرژی، جدی است و با روند در پیش، امید است جزو نخستین استان‌ها در این راستا باشد.

مهدی زندیه‌وکیلی در نشست ستاد توسعه انرژی خورشیدی استان مرکزی در اراک، افزود: طی ۶ ماه گذشته در خصوص ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی نهضتی در استان مرکزی تشکیل و با کار جهادی دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی بیان کرد: اگر زودتر به بحث انرژی خورشیدی در استان و کشور توجه می‌شد، امروز با مشکل ناترازی انرژی همراه نبودیم.

استاندار مرکزی ادامه داد: نتایج اقدامات صورت گرفته در خصوص نیروگاه‌های خورشیدی استان در پایان فصل تابستان امسال خود را نمایان می‌کند.

زندیه‌وکیلی عنوان کرد: استان مرکزی در زمینه ایجاد نیروگاه‌های بزرگ مقیاس اقدامات خوبی انجام داده و این نیروگاه‌ها بیشتر در شهرستان‌های ساوه و زرندیه است که تعدادی از آنها قبل از تیرماه وارد مدار می‌شوند.

وی گفت: استان مرکزی در زمینه ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی کوچک مقیاس نیز با توفیقات چشمگیری همراه است و در مجموع برنامه‌ریزی منسجم و هوشمندی در استان رخ داده تا هرچه سریعتر از مشکل ناترازی عبور کنیم و همچنین به رفع ناترازی کشور هم کمک داشته باشیم.

استاندار مرکزی افزود: انتظار است مردم استان بویژه شهر اراک هم در زمینه نصب پنل‌های خورشیدی خانگی، تلاش مضاعفی به کار گیرند.

زندیه‌وکیلی بیان کرد: سیاست‌های تشویقی خوبی برای نصب پنل‌های خورشیدی در نظر گرفته شده و شهرداری‌ها حق جلوگیری و مانع‌تراشی برای نصب آنها را ندارند.

وی تاکید کرد: فرمانداران باید زمین‌های جدید برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی در مناطق تحت مدیریت خود را شناسایی کنند.

استاندار مرکزی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی هر نیروگاه خورشیدی استان باید در جلسه هفتگی ستاد توسعه انرژی خورشیدی استان مرکزی ارایه شود.

استقبال مردم از ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی پررنگ است

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی هم در این نشست گفت: فیدرهای سه مگاواتی که نیروگاه تجدیدپذیر دارند، از معافیت بار معاف هستند.

محمود محمودی افزود: ۱۲۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در استان مرکزی فعال است و ۴۵۹ فیدر خروجی وجود دارد که از ۵۳ پست برق منطقه‌ای، تحویل می‌گیرند.

وی بیان کرد: تاکنون در بخش فیدرهای زیر سه مگاوت ۱۵ فیدر، سه مگاوات و بالاتر ۶۸ فیدر خروجی داشته و اشتغال کامل ظرفیت، ۲۸ فیدر است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: ۳۴۸ فیدر آزاد در استان وجود دارد که ۹۰ فیدر اختصاصی صنایع است که این بخش باید اقدامات لازم را برای انرژی خورشیدی انجام دهند.

محمودی اظهار کرد: شعار و هدف این است که هر فیدر یک نیروگاه خورشیدی کوچک ایجاد کند و تا هفت مگاوات، هر فیدر نیروگاه خورشیدی نیاز به تامین برق بالادستی ندارد.

وی افزود: نصب پنل‌های خورشیدی در بخش عمومی با استقبال خوبی همراه شده و انتظار است با حمایت بیشتر و رفع موانع، شاهد توفیقات گسترده‌ای باشیم.

تولید برق خورشیدی در استان مرکزی چهار برابر افزایش یافت

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای باختر هم در این نشست گفت: تولید برق خورشیدی استان مرکزی در ۲ ماه اول سال، پنج گیگابایت ساعت بود که این رقم امسال به ۱۹ گیگابایت ساعت رسیده است.

مجتبی داودآبادی افزود: تولید انرژی خورشیدی در استان مرکزی از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه قبل با رشد ۴۰۰ درصدی همراه بود، یعنی چهار برابر بیشتر شده است.

وی بیان کرد: بزرگترین رشد تولیدی انرژی خورشیدی کشور مربوط به استان مرکزی است که باید تلاش شود این رتبه حفظ شود، زیرا استان‌های دیگر نیز وارد عمل شده‌اند.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان و جمعیت یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفری، دارای ۸۳۳ هزار مشترک برق است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today