نماد آخرین خبر

۶۱ هزار گنبدی در بافت‌ فرسوده زندگی می‌کنند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۶۱ هزار گنبدی در بافت‌ فرسوده زندگی می‌کنند

ایرنا/ مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری گنبدکاووس از سکونت ۱۸ هزار و ۱۱۰ خانوار با جمعیت ۶۰ هزار و ۸۲۴ نفر در نقاط بافت‌ فرسوده این شهر خبر داد و بیان کرد: این شهر ۶۲۲.۱ هکتار بافت فرسوده دارد.

حمیدرضا حجی‌زاده در جلسه ستاد بازآفرینی شهری گنبدکاووس افزود: خانوارهای ساکن بافت‌های فرسوده می‌توانند از معافیت ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی عوارض صدور پروانه ساختمانی توسط شهرداری برای نوسازی واحدهای مسکونی خویش استفاده کنند.

وی اضافه کرد: سال گذشته ۱۳۶ فقره پروانه ساختمانی ویژه بافت‌های فرسوده در گنبدکاووس برای ۴۱۲ واحد مسکونی و در سال جاری تاکنون هم برای مالکان ۲۸ واحد مسکونی در این بافت‌ها پروانه صادر شده است.

حجی زاده، تخفیف لحاظ شده برای پروانه‌های ساختمانی صادر شده توسط شهرداری طی سال گذشته و امسال را در مجموع ۱۷۳ میلیارد ریال اعلام کرد و بدون اشاره به آماری گفت: شهرداری گنبدکاووس از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۲ هم در مجموع برای صدور پروانه ساختمانی ویژه بافت‌های فرسوده این شهر، ۲۷۳ میلیارد ریال به مالکان تخفیف داده است.

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری گنبدکاووس همچنین از جذب ۹۵۰ تُن درسال گذشته و جذب ۵۶۰ تُن قیر درسال جاری از وزارت راه و شهرسازی (شرکت بازآفرینی شهری ایران) برای آسفالت معابر در بافت‌های فرسوده و محلات کم برخوردار این شهر خبر داد و گفت: با این میزان قیر دریافتی ۸۵ خیابان و کوچه در سال گذشته آسفالت شد و امسال هم عملیات آسفالت ۷۰ کوچه و خیابان جدید در دستور کار شهرداری قرار دارد.

وی ادامه داد: شهرداری در نظر دارد زمین مورد نیاز ساخت ساختمانی ۲ طبقه که یک طبقه آن برای واحد مددکاری اجتماعی و یک طبقه دیگر هم برای آموزش فنی و حرفه‌ای در چهار محله کم برخوردار (سیدآباد، بدلجه، مدرسی، چای بویین و گری آباد) را به نهادهای حمایتی و انقلابی تحویل دهد.

حجی زاده افزود: این زمین‌ها بخشی از محوطه بوستان‌های محلی در محلات کم برخوردار گنبدکاووس است که ساخت آن برعهده نهادهای حمایتی و انقلابی (کمیته امداد، بهزیستی، هلال احمر، ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد برکت و آستان قدس) خواهد بود.

معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری گنبدکاووس هم در این جلسه توجه به محلات کم برخوردار این شهر توسط ادارات و نهادهای متولی را در قالب بازآفرینی شهری مهم دانست و گفت: در توجه به این محلات و توزیع امکانات و خدمات نباید هیچ تبعیض و بی عدالتی صورت گیرد.

محمدجان پاشی زاده افزود: کاهش فقر شهری، ارتقای تاب آوری (مقاوم سازی مسکن)، ارتقای هویت و منزلت بافت‌های تاریخی و افزایش انسجام اجتماعی از اهداف اصلی ستاد بازآفرینی شهری است که باید مورد توجه دستگاه‌های متولی با ارائه خدمات مناسب، قرار داشته باشد.

در این جلسه همچنین برخی مدیران دستگاه‌های حمایتی و خدماتی گنبدکاووس هم به ارائه گزارش اقدامات انجام شده در محلات آسیب پذیر این شهر پرداختند که برگزاری ۱۸ عنوان دوره‌ مختلف فنی و حرفه‌ای ویژه آقایان و بانوان که تعدادی از این دوره‌ها امسال برگزار می‌شود، برپایی کارگاه‌های آموزشی کاهش آسیب، برگزاری مسابقات فرهنگی و ورزشی و پیگیری احداث زمین چمن مصنوعی در محلات کم برخوردار، توزیع بسته‌های معیشتی و آموزش کمک های اولیه توسط جمعیت هلال احمر از جمله این اقدامات بود.





آخرین خبر گلستان در اینستاگرام : Instagram.com/golestan_today

آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today