نماد آخرین خبر

کرمانشاه میزبان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کرمانشاه میزبان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی است

ایرنا/ کرمانشاه- ایرنا- مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه از سفر یک روزه سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان به منظور افتتاح پروژه‌های عمرانی، دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر و شرکت در نشست شورای فرهنگ عمومی خبر داد.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، مظفر تیموری روز یکشنبه در نشست شورای اداری این اداره کل با تسلیت فرا رسیدن سالروز شهادت شهید جمهور آیت الله سید ابراهیم رئیسی و همراهانش، افزود: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ماه در نخستین سفر استانی خود به استان وارد کرمانشاه می‌شود.

وی در تشریح اهداف و برنامه های این سفر گفت: نخستین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان در سال ۱۴۰۴، روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دفتر آیت الله غفوری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه برگزار می شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه دیدار وزیر با اصحاب فرهنگ و هنر کرمانشاه در سالن شهدای دولت را یکی از برنامه های محوری این سفر برشمرد و گفت: افتتاح مجتمع فرهنگی هنری بیستون، دیدار با ۲ هنرمند پیشکسوت دارای درجه ممتاز هنری و افتتاح مجتمع حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای در شهرستان سرپل ذهاب از دیگر برنامه های پیش بینی این سفر شده است.

تیموری، در ادامه با تشریح گزارش ۱۰۰ روزه این اداره کل بیان کرد: جذب ۲۸۰ میلیارد تومان اعتبارات عمرانی با اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان از محل توازن ملی و اعتبارات استانی با نگاه ویژه و حمایت استاندار و همچنین ۸۰ میلیارد تومان از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه عمرانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بی سابقه و کم نظیر است.

وی با اشاره به مشکلات مالی و اعتباری موجود در بخش های مختلف و حوزه های کاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، گفت: احصاء کسورات اعتبارات و هزینه ای موجود در تمام حوزه ها و تسویه و پرداخت بدهی ها در اولویت کاری مورد توجه قرار گرفته و به انجام رسید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه، با اشاره به پرداخت چهار مرحله رفاهیات به کارکنان و توجه ویژه به معیشت همکاران، گفت: توزیع ۱۹ میلیارد تومان تسهیلات بین صنوف هشت گانه در قالب ۲۰۸ مورد، اعطای تسهیلات مشاغل خانگی ۱۰۶ مورد، جذب اعتبار ۸۲ میلیون تومانی برای تجلیل از ایثارگران در سوم خردادماه سالروز آزادسازی خرمشهر، پرداخت مطالبات و حق الزحمه معوقه چهار ماهه مربیان هنرستان ها و پرداخت پاداش یک ماهه ماده ۵ از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

تیموری، صدور به موقع احکام کارگزینی همکاران با افزایش ضریب ۱۴۰۴ طی یک روز کاری در فروردین ماه را یادآور شد و گفت: تعمیر و تجهیز خودروهای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهینه سازی و ایجاد تغییر در فضای اداری و محیط کار، ارائه تسهیلات قرض الحسنه به همکاران و همچنین پیگیری بیمه تکمیلی به عنوان ضرورتی در حوزه بهداشت و درمان کارکنان به انجام رسیده است.

در ادامه این نشست معاونین و روسای ادارات شهرستان ها و مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان کرمانشاه نیز با ارائه طرح ها و برنامه های فرهنگی و هنری سال ۱۴۰۴ به بیان نقطه نظرات و مشکلات حوزه های کاری خود پرداختند.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :https://www.instagram.com/kermanshah.today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر