نماد آخرین خبر

۳۳ روستای استان بوشهر به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
۳۳ روستای استان بوشهر به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند

ایرنا/ بوشهر – ایرنا – مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر از اجرای گسترده پروژه‌های ارتباطی طی یک سال گذشته خبر داد و گفت: با بهره‌برداری از ۲۳ سایت نسل چهارم (4G) در ۳۳ روستا، ۲ هزار و ۷۵۹خانوار به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی سملیان روز یکشنبه در نشست خبری اظهار کرد: از مرداد سال گذشته تاکنون، ۲۱ سایت نسل چهارم در روستاهای استان احداث و دو سایت نسل سوم به نسل چهارم ارتقا یافته است؛ در مجموع، ۲۳ سایت، ۳۳ روستای استان را تحت پوشش اینترنت پرسرعت قرار داده‌اند.

وی افزود: در همین راستا، ۱۰۴ کیلومتر فیبر نوری از محل اعتبارات خدمات عمومی اجباری روستایی با اعتبار۳۱۰ میلیارد ریال اجرا شده که بیشتر در شهرستان‌های دشتی و تنگستان متمرکز بوده است.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر ادامه داد: اتصال ۲۳ سایت تلفن همراه به شبکه فیبر نوری نیز انجام شده که زیرساختی حیاتی برای پایداری و ارتقای کیفیت شبکه 4G در روستاهاست.

سملیان درباره پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها (FTTH) گفت: اکنون این طرح در ۹ شهر از ۱۰ مرکز شهرستان در حال اجراست و تنها شهر اهرم باقی مانده که با هماهنگی انجام‌شده با شهرداری به‌زودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اتصال ۱۰۷ هزار خانوار به شبکه فیبر نوری در استان بوشهر افزود: این رقم نشان‌دهنده توسعه چشمگیر زیرساخت‌های ارتباطی استان و تأثیر مستقیم آن بر کیفیت زندگی شهروندان است.

سملیان در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات این اداره‌کل در حوزه امنیت سایبری اشاره کرد و گفت: در زمینه غربالگری امنیتی، ۶۰ دستگاه غیرزیرساختی استان از جمله شهرداری‌ها ـ ارزیابی شده و در صورت وجود اختلال سایبری، تذکرات محرمانه کتبی صادر می‌شود.

وی راه‌اندازی سامانه «پنجره واحد زمین» را از اقدامات برجسته سال گذشته دانست و اظهار کرد: این سامانه با هدف پیشگیری از زمین‌خواری و با دبیری اداره‌کل منابع طبیعی استان و نظارت معاونت اقتصادی اطلاعات و معاونت پیشگیری از جرم قوه قضاییه فعال شده است و مسئولیت فنی سامانه با اداره‌کل ارتباطات است و اجرای آن را دستگاه‌های اجرایی بر عهده دارند.

سملیان با اشاره به رتبه سوم استان در کمیت نقشه‌ها و رتبه دوم در کیفیت اجرای آن‌ها افزود: این دستاورد حاصل همکاری دستگاههای اجرایی است.

وی همچنین از صدور ۹ مجوز امنیتی برای شرکت‌های فعال در حوزه IT خبر داد و گفت: بیشتر این شرکت‌ها دانش‌بنیان‌ هستند و نقش مؤثری در تقویت زیرساخت‌های دیجیتال استان دارند.

توسعه زیرساخت‌های ارتباطی روستایی بوشهر؛ پوشش ۹۷٫۸ درصدی روستاهای بالای ۲۰ خانوار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر از برنامه‌ریزی برای توسعه ارتباطات روستایی در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: با اجرای ۱۴ سایت تلفن همراه جدید و توسعه ۱۷۰ کیلومتر فیبر نوری، زیرساخت‌های ارتباطی سراسر استان تقویت می‌شود.

سملیان با بیان تداوم پایش منظم تهدیدات سایبری اظهار کرد: اکنون ۹ شرکت دارای پروانه امنیتی سایبری در استان فعالیت دارند که خدمات مشاوره‌ای و اجرایی ارائه می‌کنند.

وی افزود: مجوز احداث ۱۴ سایت جدید تلفن همراه روستایی از محل اعتبارات خدمات عمومی اجباری صادر و به اپراتورهای همراه اول و ایرانسل ابلاغ شده است.

به گفته سملیان، علاوه بر ۱۰۴ کیلومتر فیبر نوری اجراشده در سال گذشته، امسال ۱۷۰ کیلومتر دیگر برای اتصال ۳۰ نقطه مخابراتی روستایی اجرا می‌شود. این پروژه با مجوز وزارت ارتباطات و توسط شرکت مخابرات استان انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: سال گذشته برای اجرای ۲۱ سایت 4G روستایی، یکهزار و ۳۲۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری شد و بر اساس آخرین پایش، اکنون ۹۷٫۸ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان تحت پوشش حداقل یک اپراتور همراه قرار دارند.

پیشتازی بوشهر در پوشش جاده‌ای و توسعه فیبر نوری؛ اجرای پروژه FTTH در ۹ شهر

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر اعلام کرد: بر اساس آخرین آمار، ۹۶ درصد جاده‌های اصلی استان تحت پوشش 3G و ۹۴ درصد تحت پوشش 4G قرار دارند که بالاتر از میانگین کشوری است.

وی تأکید کرد: شرایط اقلیمی بوشهر به‌ویژه رطوبت بالا، فرسودگی سیم‌های مسی و افت کیفیت ADSL را تشدید کرده است؛ بنابراین فیبر نوری راهکار قطعی رفع این مشکل است و با توسعه آن، فشار بر شبکه همراه کاهش می‌یابد.

لزوم همراهی شهرداری‌ها در توسعه فیبر نوری؛ پایداری خدمات و امنیت سایبری در اولویت

مدیرکل ارتباطات بوشهر گفت: بهره‌گیری از فیبر نوری علاوه بر بهبود کیفیت اینترنت، بار ترافیکی شبکه همراه را کاهش می‌دهد و شهروندان را به استفاده از اینترنت ثابت ترغیب می‌کند.

سملیان با تأکید بر نقش شهرداری‌ها در صدور مجوز حفاری برای اپراتورهای FTTH افزود: همکاری ناکامل برخی شهرداری‌ها روند اجرا را کند کرده است.

وی تصریح کرد: باتوجه به مشکل ارتباطی در محلات جنوبی مرکز استان باوجود آمادگی اپراتورها برای نصب دکل بدلیل فقدان زمین و عدم همکاری مردم و دستگاه‌های اجرای و نهادهای عمومی این مشکل همچنان وجود دارد.

سملیان تصریح کرد: در راستای صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان خدمات ارتباطی، فناوری اطلاعات و رسیدگی به شکایات مشترکین و دریافت‌کنندگان خدمات سامانه 195 راه‌اندازی شده است.

وی گفت: از مجموع سه میلیون سیم‌کارت ارائه شده در استان بوشهر ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار سیم کارت فعال است.





آخرین خبر بوشهر در اینستاگرام :https://instagram.com/bushehr_akhbar

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر