ضرورت تأمین ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات دولتی از انرژیهای تجدیدپذیر

مهر/ ساوه- مدیر توزیع برق شهرستان ساوه گفت: ادارات دولتی این شهرستان ملزم به تأمین ۲۰ درصد برق مصرفی از انرژیهای تجدیدپذیر هستند.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا دنیوی پیش از ظهر دوشنبه در دویست و بیستمین نشست صحن علنی شورای اسلامی شهر با موضوع بحران ناترازی انرژی اظهار کرد: عدم سرمایه گذاری مناسب در سالهای گذشته و افزایش قابل توجه رشد مصرف، موجب ایجاد ناترازی میان تولید و مصرف انرژی عنوان کرد.
دنیوی افزود: در ۶ ماه گذشته در خصوص ایجاد نیروگاههای خورشیدی اقداماتی در استان مرکزی شکل گرفته و با تلاش دستگاههای اجرایی و همراهی بخش خصوصی با دستور استاندار اقدامات مناسبی آغاز شده است.
وی یادآور شد: بر اساس مقررات موجود، ادارات دولتی موظف هستند که ۲۰ درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تأمین کنند و مقرر شده است که این تکلیف قانونی در کوتاهترین زمان ممکن اجرایی و اعتباری نیز در این زمینه پیش بینی شده است.
مدیر توزیع برق ساوه گفت: همچنین انبوه سازان هم ملزم شده اند تا به ازای هر واحد مسکونی ۷۰۰ وات نیروگاه خورشیدی تأمین کنند که هزینه آن به ازای هر کیلووات حدود ۳۰ میلیون تومان است.
دنیوی افزود: نیروگاههای خورشیدی متصل به شبکه (On Grid) به شبکه برق سراسری وصل میشوند و برق مستقیماً به شبکه تزریق میکنند.
مدیران شهری ساوه آماده همکاری و تعامل و هم افزایی به منظور کاهش مصرف انرژی
رئیس شورای اسلامی شهر ساوه افزود: ناترازی انرژی و تلاش برای رفع آن، تنها به یک بخش ارتباط ندارد بلکه تمامی سازمانها و نهادهای دیگر که به نوعی در ایجاد آن نقش دارند، باید به میدان بیایند و برای رفع این معضل تلاش کنند.
یداله مظهر تاکید کرد: خانواده بزرگ مدیریت شهری و شهرداریها نیز باید به ابعاد گوناگون این موضوع توجه کافی معطوف و پیشنهادها، طرحها و راهکارهای کاربردی خود را در این زمینه ارائه کنند.
وی ادامه داد: متأسفانه مصرف انرژی در کشور بسیار بالا است و به نظر میرسد برخی از این مشکل به فرهنگ استفاده از انرژی برمیگردد، در این راستا باید در ارتباط با مباحث فرهنگی و اطلاعرسانی عمومی و فعالیتهای تأثیرگذار برای تغییر رویکرد و دیدگاه مردم اقدامات گسترده انجام شود.
رئیس شورای اسلامی ساوه با اشاره به وجود سازمان و مجموعههای فرهنگی و ورزشی متعلق به شهرداری در شهر، افزود: وجود این مراکز ظرفیت مناسبی است تا با همکاری و مشارکت شهرداری و بخش فرهنگی شرکت توزیع برق، اقدامات لازم در زمینه فرهنگسازی و آموزش عمومی را انجام داد.
بکارگیری تمام ظرفیتها برای تأمین آب شرب ساوه
معاون توسعه و بهره برداری شرکت آبفای شهرستان نیز گفت: تمام ظرفیتها برای تأمین آب شرب پایدار شهر ساوه بکارگیری شده است.
محسن کریمی افزود: میزان ذخیره آب سد ساوه که در گذشته ۶۰ درصد نیاز آب شرب این شهر را تأمین میکرد به کمترین حد ممکن خود رسیده و در حال حاضر ورودی سد صفر است.
وی گفت: با توجه به ادامه شرایط تنش آبی و عدم بارندگیها، حفر، احیا و کف شکنی چندین حلقه چاه در دستور کار شرکت قرار گرفته است تا با تأمین اعتبارات لازم، عملیات احداث خطوط لوله و تجهیز آن انجام تا بتوانیم نیاز آبی شهر ساوه را در این وضعیت بحرانی تأمین کنیم.