نماد آخرین خبر

قانونی‌شدن تجارت مرزی دستاورد سفر دولت به کرمانشاه

منبع
ايرنا
بروزرسانی
قانونی‌شدن تجارت مرزی دستاورد سفر دولت به کرمانشاه

ایرنا/ مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه قانون بر زمین مانده تجارت مرزی در دولت چهاردهم احیا شد گفت که حدود ۶۲ هزار و ۵۰۰ خانوار استان می‌توانند سالانه ۴۵۰ میلیون دلار کالا به صورت قانونی وارد کنند.

احسان باقرخانی به منظور تشریح دستاوردهای سفر رییس جمهور افزود: این قانون در دهه ۸۰ تایید و تصویب شد اما آیین نامه اجرایی آن ابلاغ نشده بود که با پیگیری های استاندار و اداره کل صمت، اجرایی و مردم مرزنشین استان می توانند از آن استفاده کنند.

وی با بیان اینکه ۱۰ درصد از واردات رسمی کشور به این قانون اختصاص یافته است تصریح کرد: سهم رویه ملوانی ۷ درصد و سهم رویه کولبری ۳ درصد است که میزان کولبری در کل کشور ۱.۸ میلیارد دلار و ۲۵ درصد آن سهم مرزنشینان شهرستان‌های پاوه، جوانرود، سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی معادل ۴۵۰ میلیون دلار در سال است که می‌توانند بصورت ثبت آماری از یک لیست با ۸۷ قلم، کالای مورد نیاز را وارد کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به اینکه این مصوبه به صورت رسمی در مرز شوشمی پاوه اجرایی شد گفت: این مصوبه در سفر رییس جمهور و با حضور معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت وزارت صمت، مدیرکل گمرکات، مدیرکل حمل و نقل و راهداری استان و توسط معاون وزیر راه و شهرسازی به صورت رسمی کلید خورد.

امضا سه تفاهم نامه برای رونق اقتصاد و اشتغالزایی پایدار جوانان کرمانشاهی

باقرخانی در بخش دیگری از تشریح دستاوردهای سفر رییس جمهور گفت: در شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمانشاه با حضور رییس جمهور، سه تفاهم نامه به امضا رسید که یک مورد آن تولید تایر سواری به ظرفیت ۲۰ هزار تن، تایر ماشین سنگین به ظرفیت ۴۰ هزار تن، تولید تسمه انتقال نیرو به ظرفیت ۱۰ هزار تن و تولید دوده صنعتی با ظرفیت ۲۰ هزار تن، اولین تفاهم نامه ای بود که امضا شد.

وی با بیان اینکه این تفاهم نامه بین استانداری کرمانشاه، بانک رفاه، سازمان گسترش و نوسازی صنایع معدنی و بخش خصوصی منعقد شد افزود: سرمایه گذاری این طرح ۳۰ همت است که ۸۱ درصد سهم بخش خصوصی و ۱۹ درصد هم سهم ایمیدرو است و برای یک هزار نفر اشتغال مستقیم ایجاد می‌کند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه تفاهم نامه توسعه پتروشیمی بیستون با اشتغال ۵۰ نفر را دومین تفاهم نامه امضا شده عنوان کرد و گفت: این تفاهم نامه هم بین استانداری، پتروشیمی بیستون و بانک رفاه منعقد شد.

احداث سومین کارخانه قند کرمانشاه سومین تفاهم نامه امضا شده در سفر رییس جمهور بود که آقای باقرخانی به آن اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری این طرح ۲۴ همت است که ۱۷ همت آن ثابت و ۷ همت آن سرمایه در گردش است که بین استانداری کرمانشاه، اداره کل صمت، جهاد کشاورزی، بانک صادرات و بخش خصوصی منعقد شد.

باقرخانی حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت در قالب یک تیم ۲۰ نفره، برگزاری میز خدمت در اداره کل صمت و رفع مشکل ۴۷ معدن کار استان، افتتاح ۲ پروژه بیواتانول و بیوایمپلنت از مصوبات سفر رهبر معظم انقلاب، حضور وزیر در شورای اداری شهرستان های هرسین و صحنه را از دیگر دستاوردهای این سفر برشمرد.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر