سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید در لرستان بومیسازی شود

ایرنا/ مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: بومی سازی سند تحول بنیادین با توجه به فرهنگ و ظرفیت های هر منطقه نقش مهمی در اجرای دقیق این سند دارد.
سید عیسی سهرابی روز سه شنبه در حاشیه جلسه هماهنگی با مسئولان بسیج دانشآموزی لرستان بیان کرد: برنامه سالانه بسیج دانشآموزی برای سال تحصیلی ۱۴۰۴ - ۱۴۰۵ ابلاغ شد.
وی افزود: آموزش و پرورش مسئلهای سیاسی نیست، اما پاسخ آن اجتماعی است، برای موفقیت در این مسیر، باید با نگاه جمعی و بر پایه همدلی حرکت کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان افزود: یک خانواده با نقشهای متفاوت هستیم؛ اگر قرار است موفق باشیم، همه با هم موفق و اگر نه همه با هم دچار چالش خواهیم شد.
سهرابی با اشاره به سند تحول بنیادین، آن را حاوی نکات مثبت و ظرفیتهای راهبردی دانست و گفت: از جمله ویژگیهای سند، داشتن تعریف روشن از تربیت، نظامنامه آموزشی و فلسفه اختصاصی تعلیموتربیت در کشور است.
وی با اشاره به تلاشهای وزیر پیشین آموزشوپرورش، گفت: تدوین نقشه راه اجرای سند تحول که در زمان ایشان انجام شد ، کار بزرگی بود تا سند تحول بر اساس فرهنگ و ویژگیهای هر منطقه بومیسازی شود، این بومیسازی باعث میشود برنامهها دقیقتر و اثربخشتر در مناطق اجرا شود.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان از آغاز گامهای عملی در استان خبر داد و بیان کرد: کار را آغاز و اقدامات عملی متعددی در این زمینه انجام شده است.
سهرابی ادامه داد: فرآیند آموزش راهبران آموزشی و تربیتی انجام ، جلسات توجیهی ویژه مدیران آموزش و پرورش شهرستانها و مناطق برگزار و جلسات تخصصی دیگری نیز در دست پیگیری است.
وی عنوان کرد: با فراهمکردن زمینههای گفتوگو و تعامل، تلاش میشود اجرای سند تحول بهصورت مستمر و مشارکتی پیش رود.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان با اشاره به اهمیت همراهی همهجانبه، گفت: برای پیشبرد این مسیر تحول، به همکاری و مشارکت همه مجموعههای مرتبط نیازمندیم تا بتوانیم با همدلی و همافزایی، اهداف سند تحول را محقق کنیم.