نماد آخرین خبر

شستشوی بیش از ۴۰۰ مخزن ذخیره آب در خراسان شمالی برای ارتقای کیفیت آب

منبع
مهر
بروزرسانی
شستشوی بیش از ۴۰۰ مخزن ذخیره آب در خراسان شمالی برای ارتقای کیفیت آب

مهر/ مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی از شستشو و گندزدایی ۴۲۶ مخزن ذخیره آب با هدف ارتقای کیفیت آب شرب در سال گذشته خبر داد.

رضا عطایی با بیان اینکه عملیات شستشوی مخازن ذخیره آب همه‌ساله به‌منظور حفظ کیفیت آب شرب انجام می‌شود، اظهار کرد: در سال گذشته ۴۲۶ مخزن با مجموع حجم ۱۲۸ هزار و ۵۷۰ متر مکعب در سطح خراسان شمالی مورد شستشو و گندزدایی قرار گرفت.

وی افزود: این فرآیند طبق برنامه‌ریزی از پیش تعیین‌شده و با رعایت کامل اصول ایمنی، بهداشتی و در نظر گرفتن زمان مناسب برای به حداقل رساندن قطعی آب انجام شده است و اجرای این عملیات با تلاش نیروهای بهره‌برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب استان صورت گرفته است.

عطایی بر اهمیت نگهداری صحیح از مخازن تأکید کرد و گفت: نظارت مستمر بر سلامت آب یکی از اولویت‌های اساسی شرکت آبفا است و همواره با دقت دنبال می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: آب استحصالی از منابع تأمین، هنگام ورود به مخازن حاوی رسوباتی است که به‌مرور زمان ته‌نشین می‌شود و بر کیفیت آب اثر می‌گذارد، به همین دلیل شستشوی دوره‌ای مخازن و شبکه‌های آب در دستور کار مستمر شرکت قرار دارد.





آخرین خبر خراسان شمالی در اینستاگرام :
https://instagram.com/bojnord_today