نماد آخرین خبر

استاندار مازندران پای درد دل نانوایان نشست

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استاندار مازندران پای درد دل نانوایان نشست

ایرنا/ جمعی از کارگران و دست اندرکاران نانوایی‌ها در مازندران از چندی قبل تاکنون خواستار بهبود وضعیت معیشتی و اصلاح قیمت‌های آرد و نان هستند و برخی از آنان هم با ابراز ناراحتی به کم بودن قیمت نان در برابر افزایش هزینه‌ها، رفع مشکلات خود از سوی مقام عالی دولت در مازندران را مطالبه می کنند.

در همین ارتباط جمعی از این خبازان با حضور در استانداری مازندران در خصوص لزوم افزایش قیمت نان با توجه به سختی کار نانوایی و هزینه‌های بالای این کسب و کار تاکید کردند.

آنان در ملاقاتی که با مهدی یونسی رستمی داشتند خواستار رسیدگی به وضعیت معیشتی، رفع مشکلات نانوایی‌ها و اصلاح قیمت‌ها شدند که مقام عالی دولت در این خطه با آغوش باز و گوش شنوا با دقت دغدغه و انتقادهای این قشر زحمتکش جامعه را شنید و برای رفع مشکلات آنان قول مساعدت پیگیری داد.

استاندار مازندران در این دیدار تأکید کرد که تا حل مشکلات صنفی نانوایی‌داران، که از اقشار زحمت‌کش جامعه هستند، پیگیر موضوع خواهد بود.

وی با بیان این که، برای رفع مشکلات نانوایی‌داران با وزرای کشور و اقتصاد و دارایی وارد مذاکره خواهد شد، گفت: نانوایی‌داران از اقشار زحمت‌کش جامعه هستند که نقش مهمی در ایجاد اشتغال و امنیت جامعه دارند.

سالانه ۱۱ هزار میلیارد تومان یارانه نان در مازندران پرداخت می‌شود

همچنین سرپرست غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: سالانه بیش از ۱۱ هزار میلیارد تومان یارانه آرد و نان در کشور پرداخت می‌شود.

علی رمضانی اظهار کرد: سالانه بیش از ۲۱۰ هزار میلیارد تومان یارانه در کشور و ۱۱ هزار میلیارد تومان در استان مازندران برای این حوزه پرداخت می‌شود.

وی همچنین به روند افزایش قیمت گندم طی سال‌های اخیر اشاره کرد و گفت: قیمت هر کیلو گندم از هزارو ۱۵۰ تومان در سال ۱۳۹۴ به ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان در سال ۱۴۰۴ رسیده است.

این مقام مسوول ادامه داد: این در حالی است که قیمت آرد یارانه‌ای در این مدت ثابت مانده و همچنان با نرخ هر کیسه ۳۳ هزار تومان آرد یازانه ای نوع یک عرضه می‌شود و این موضوع موجب بروز برخی تخلفات، از جمله خروج آرد از چرخه مصرف نانوایی‌ها و استفاده غیرمجاز از آن شده است.

رمضانی در ادامه با اشاره به وجود چهار هزار و ۹۰۰ واحد خبازی در استان و ۵۹ نانوایی در کلاردشت، اظهار داشت: بیش از ۷۰ درصد نانوایی‌ها سهمیه‌ای کمتر از ۸ کیسه دارند و تنها ۳ تا ۵ ساعت در روز فعالیت می‌کنند، که باعث ازدحام در نانوایی‌های با سهمیه بیشتر در ساعات پایانی روز می‌شود.

وی افزود: نانوایی‌هایی که سهمیه کمی دارند، توان پرداخت حقوق کارگران یا نوسازی تجهیزات را نداشته و در معرض خروج از چرخه اقتصادی قرار دارند و اصلاح دستمزد نانوایان یکی از راهکارهای مهم برای حفظ کیفیت تولید نان و پایداری نانوایی‌ها است.

آخرین خبر مازندران در اینستاگرام :
https://instagram.com/mazandaran_today