نماد آخرین خبر

اولیای دانش‌آموزان ثبت‌نام برای کتاب‌های درسی را به تاخیر نیندازند

منبع
مهر
بروزرسانی
اولیای دانش‌آموزان ثبت‌نام برای کتاب‌های درسی را به تاخیر نیندازند

مهر/ معاون اداره کل آموزش و پرورش زنجان بابیان اینکه اولیای دانش آموزان ثبت نام برای کتاب های درسی را به تاخیر نیندازند، گفت: یک میلیون و ۱۰۰هزار جلد کتاب درسی در استان توزیع خواهد شد.

محسن روزبان با بیان اینکه حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار جلد کتاب درسی در استان توزیع خواهد شد و تاکنون ۴۸ درصد کتاب‌ها تأمین شده است، گفت: اولیای دانش آموزان ثبت نام برای کتاب‌های درسی را به تأخیر نیندازند چراکه هر گونه کوتاهی موجب تأخیر در تأمین و توزیع به موقع کتاب‌ها می‌شود.

وی افزود: همه ساله ثبت نام برای کتاب‌های درسی برای میان پایه‌ها شامل پایه‌های دوم تا ششم ابتدایی، پایه‌های هشتم و نهم و پایه‌های یازدهم و دوازدهم از اول اردیبهشت آغاز می‌شود و این مهلت ثبت نام تا پایان خرداد ادامه می‌یابد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: ثبت نام کتاب‌های درسی برای پایه‌های ورودی شامل اول ابتدایی، پایه هفتم و دهم نیز از هفتم تیرماه آغاز می‌شود و طی تیر و مرداد، اولیا فرصت ثبت نام دارند.

روزبان با بیان اینکه برای تأمین و توزیع به موقع کتاب‌های درسی، ثبت نام‌ها نیز باید به موقع و در زمان مقرر انجام شود، افزود: اگر ثبت نام‌ها به موقع باشد، ما نیز می‌توانیم کتاب‌ها را در زمان مناسب از شرکت چاپ و نشر کتب درسی تحویل بگیریم و در نواحی و مناطق توزیع کنیم تا قبل از شهریور به دست دانش آموزان برسد.

وی افزود: سامانه ثبت نام کتاب‌های درستی به طور معمول اوایل تیرماه بسته می‌شود و اگر اولیای دانش آموزان موفق به ثبت نام نشوند، ثبت نام مجدد آنان به شهریور موکول می‌شود و در نهایت کتاب‌ها هم خیلی دیر و پس از شروع سال تحصیلی به دست دانش آموزان می‌رسد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره کل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: اگر والدین دانش آموزانی قادر به ثبت نام در سامانه نیستند، با تمهیدات انجام شده می‌توانند به مدیران مدارس مراجعه کنند و فرآیند ثبت نام در مدرسه برایشان انجام شود.





آخرین خبر زنجان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today