نماد آخرین خبر

وقوع ۸۹۶ فقره تصادف در جاده‌های لرستان طی یک ماه

منبع
مهر
بروزرسانی
وقوع ۸۹۶ فقره تصادف در جاده‌های لرستان طی یک ماه

مهر/ مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان، گفت: در فروردین‌ماه سال جاری در مجموع ۸۹۶ فقره تصادف در جاده‌های استان رخ‌داده است.

عارف امرایی در سخنانی، اظهار داشت: بر اساس آمار پلیس‌راه و پزشکی قانونی در فروردین‌ماه سال جاری در مجموع ۸۹۶ فقره تصادف در جاده‌های استان رخ‌داده است، از مجموع تصادفات جاده‌ای ۲۰ فقره تصادفات فوتی، ۲۰۹ فقره تصادفات جرحی و ۶۶۷ فقره تصادفات خسارتی بوده که از نظر تصادفات منجر به فوت ۱۵ درصد کاهش نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

وی ادامه داد: همچنین در این مدت‌زمان تعداد مجروحان ناشی از تصادفات جاده‌ای ۳۱۳ نفر بوده که از کاهش ۱۱ درصدی نسبت به مدت‌زمان مشابه سال گذشته حکایت دارد.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای لرستان، افزایش گشت‌های کنترلی، بهبود وضعیت زیرساخت‌های جاده‌ای و همچنین اجرای پویش‌ها و طرح‌های فرهنگ‌سازی و آموزشی برای رانندگان را از جمله دلایل اصلی کاهش حوادث و تلفات رانندگی در استان دانست.

امرایی، همچنین با تأکید بر تداوم اقدامات پیشگیرانه، تصریح کرد: اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان با همکاری پلیس‌راه و سایر نهادهای ذی‌ربط، برنامه‌ریزی‌های جامعی برای سفرهای تابستانی و اربعین دارد تا ضمن ارتقای ایمنی، شاهد کاهش بیشتر سوانح جاده‌ای باشیم.





آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy