نماد آخرین خبر

کاهش مصرف برق در حرم حضرت فاطمه معصومه (س)

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
کاهش مصرف برق در حرم حضرت فاطمه معصومه (س)

صدا و سیما/ با توجه به فرارسیدن ایام گرم سال و ضرورت کاهش مصرف انرژی برق، میزان روشنایی صحن‌های حرم مطهر بانوی کرامت در شب بالای ۵۰ درصد و میزان روشنایی فضا‌های داخلی حرم از ۲۰ تا ۸۵ درصد کاهش یافته است.

با توجه به فرارسیدن ایام گرم سال و ضرورت کاهش مصرف انرژی برق، مدیریت فنی و مهندسی آستان مقدس بانوی کرامت اقدام به مدیریت و کاهش مصرف برق در بخش‌های روشنایی و سرمایشی حرم مطهر کرده است.

بر اساس این گزارش میزان روشنایی صحن جواد الائمه (ع) ۶۵ درصد، صحن‌های پیامبر اعظم (ص) و امام رضا (ع) ۵۰ درصد و گنبد مطهر ۲۰ درصد در شب کاهش یافته است.

همچنین رواق‌ها و اطراف روضه منوره ۲۰ درصد، شبستان امام (ره) و شبستان نجمه خاتون (س) ۶۰ درصد در روز و ۸۵ درصد در شب، موزه ۲۰ درصد در ایام ساعت اداری، درمانگاه ۳۰ درصد در روز و ۷۰ درصد در شب، ساختمان اداری ۴۰ درصد در ساعات اداری، پارکینگ‌ها ۷۰ درصد، کتابخانه فاطمی ۱۰ درصد و مجتمع اداری آستان ۴۰ درصد کاهش روشنایی داشته است.

همچنین کاهش ۱۰ تا ۲۰ درصدی سرمایش اتاق‌ها و فضا‌های اداری در ساعات کاری و خاموش نمودن کامل بعد از ساعت کاری، افزایش ۳ درجه‌ای دمای چیلر‌های حرم مطهر، استفاده از چیلر‌های جذبی و خارج نمودن کامل چیلر‌های تراکمی از مدار و خاموش کردن کامل چیلر‌های مجتمع ادارات بعد از ساعت کاری تا شروع ساعت کاری در روز بعد از اقدامات آستان مقدس بانوی کرامت در راستای کاهش مصرف انرژی بوده است.





آخرین خبر قم در اینستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday