نماد آخرین خبر

هشدار هواشناسی در گیلان؛ رگبار، رعدوبرق و تگرگ در راه است

منبع
مهر
بروزرسانی
هشدار هواشناسی در گیلان؛ رگبار، رعدوبرق و تگرگ در راه است

مهر/ مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به الگوهای جدید جوی، از شکل‌گیری ناپایداری‌های موقتی و همرفتی همراه با افزایش ابر، مه، رگبار، رعد وبرق و احتمال تگرگ تا اوایل هفته آینده در استان خبر داد.

محمد دادرس، مدیرکل هواشناسی گیلان با اشاره به الگوهای جدید هواشناسی در گیلان اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان‌دهنده شکل‌گیری ناپایداری‌های موقتی و شرایط همرفتی در آسمان استان تا اوایل هفته آینده است.

وی با بیان اینکه در برخی ساعات از روز، شرایط برای افزایش ابر، مه‌آلود شدن هوا، رگبارهای موقتی و رعدوبرق مهیا است، افزود: طی این مدت در برخی نقاط استان، وزش باد شدید و احتمال بارش تگرگ نیز وجود دارد.

دادرس از شهروندان، گردشگران و کشاورزان خواست با توجه به تغییرات جوی پیش‌رو، هشدارهای هواشناسی را جدی گرفته و از حضور در ارتفاعات و مناطق مستعد حادثه خودداری کنند.

مدیرکل هواشناسی گیلان در پایان گفت: اطلاعات تکمیلی و به‌روزرسانی پیش‌بینی‌ها از طریق رسانه‌های رسمی و سامانه‌های اطلاع‌رسانی هواشناسی در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.

آخرین خبر گیلان در اینستاگرام :
https://instagram.com/gilan_today