نماد آخرین خبر

مقابله با موازی‌کاری و فساد برنامه اولویت‌دار اداره ارشاد مرکزی است

منبع
مهر
بروزرسانی
مقابله با موازی‌کاری و فساد برنامه اولویت‌دار اداره ارشاد مرکزی است

مهر/ مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: مقابله با موازی کاری و هرگونه فساد، برنامه اولویت‌دار این ارگان است.

علی ایزدی ظهر پنج شنبه در نشست با اصحاب فرهنگ و هنر ساوه با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی‌ها باید در ۲ بخش درون‌سازمانی و برون‌سازمانی دنبال شود، گفت: در بخش درون سازمان باید به توانمندسازی نیروها پرداخت و در بیرون از ساختار رسمی نیز با واگذاری امور به خانواده فرهنگ، هنر و رسانه، زمینه‌سازی لازم برای پیشرفت این حوزه‌ها فراهم شود.

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با بیان اینکه تمام تلاش خود را برای ارتقا و شکوفایی استعدادهای فرهنگی استان بکار خواهم گرفت، افزود: از تمام ظرفیت‌ها جهت شکوفایی استعدادهای فرهنگی بهره گیری می‌شود تا خدمت شایسته‌ای به مردم و اصحاب هنر و رسانه این استان ارائه شود.

ایزدی، ضعف در برخی از حوزه‌ها را ناشی از مدیریت ضعیف دانست و گفت: نظارت بر زیر مجموعه‌های اداره فرهنگ ارشاد اسلامی یک ضرورت است چرا که بی توجهی به این مسأله سبب بدبینی مسؤلان به نظام می‌شود.

وی با تاکید بر پرهیز از موازی کاری و برخورد با هر نوع فساد در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و زیر مجموعه‌های این اداره گفت: برخی از شهرستان‌ها با ضعف‌هایی روبه‌رو هستند که باید با تلاش جمعی و برنامه‌ریزی دقیق برطرف شود.

ایردی ادامه داد: باید اذعان کرد اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال‌های گذشته تلاش‌های ارزنده‌ای داشته و اکنون زمان آن است که با ایجاد بستری مناسب و افزایش سرعت عمل، به توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری شتاب بیشتری ببخشیم.

مدبر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی با تاکید بر تقویت ارتباط میان هنرمندان با مردم گفت: لازم است ادارات ارشاد در هر شهرستان تعدادی اقدام شاخص ارائه دهند و اداره کل نیز حمایت مالی را انجام خواهد داد.

ایزدی با تاکید بر ساماندهی آموزشگاه و مؤسسات وابسته به اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مرکزی گفت: ادارات ارشاد در شهرستان‌ها موظف هستند برنامه‌های امسال خود را به این اداره کل ارائه دهند.

ساوه با تاریخ غنی و فرهنگی دیرینه گنجینه‌ای از هنرهای مردمی است

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی ساوه نیز گفت: ساوه با تاریخ غنی و فرهنگی دیرینه، گنجینه‌ای از هنرهای مردمی است که هویت و روح این شهر را شکل می‌دهد و رسالت اصلی ما در دستگاه فرهنگی، زنده نگه‌داشتن این هنرها و انتقال آن به نسل‌های آینده است.

احمد جوانمرد افزود: این نشست، آغازگر حرکتی جدید برای بازشناسی و تقویت جایگاه این هنر است و امیدواریم با همراهی هنرمندان و مردم، بتوانیم ارزش‌های فرهنگی و معنوی این هنر را بیش از پیش زنده نگه داریم.

گفتنی است در این نشست اصحاب فرهنگ و هنر خواستار حمایت و ساماندهی مؤسسات وابسته به اداره فرهنگ و ارشاد شدند.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today