نماد آخرین خبر

سه مصوبه برای ایمن‌سازی جاده حادثه خیز کوهدشت - پل سیمره اخذ شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سه مصوبه برای ایمن‌سازی جاده حادثه خیز کوهدشت - پل سیمره اخذ شد

ایرنا/ مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از سه مصوبه برای پروژه های بابازید _ پل سیمره، احداث تقاطع همسطح زانوگه و چهارخطه کوهدشت _ زانوگه خبر داد.

بهزاد شاکرمی عصر جمعه در حاشیه بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه های راهسازی شهرستان های کوهدشت و پلدختر، اظهار کرد: اولین مصوبه درباره به مناقصه رفتن ۴۰ کیلومتر از جاده بابازید _ پل سیمره بود که مصوب شد این ۴۰ کیلومتر در قالب سه قطعه به پیمان برود.

وی ادامه داد: احداث تقاطع غیر همسطح زانوگه در سفر امروز معاون وزیر راه و شهرسازی به کوهدشت و رومشکان مصوب شد.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان به سومین مصوبه اشاره و بیان کرد: پروژه چهارخطه کوهدشت _ زانوگه ۱۷ کیلومتر طول دارد که ۲ کیلومتر آن انجام و ۱۰ کیلومتر دیگر در حال اجراست و مجوز اخذ قرارداد برای پنج کیلومتر انتهایی نیز توسط معاون وزیر راه و شهرسازی صادر شد.

شاکرمی به مشمول زمان قرار گرفتن پروژه چهارخطه واریانت چنار به علت هزینه های بالا اشاره و تصریح کرد: مهمترین مشکل این پروژه بحث تأمین منابع مالی است که علاوه بر مساعدت های قبل توسط وزارت راه و شهرسازی درباره تزریق اعتبارات جدید تصمیم گیری شد.

وی اضافه کرد: طی هفته های آتی به همراه نماینده محترم شهرستان کوهدشت و رومشکان و فرمانداران مربوطه در محل وزارتخانه پیگیری تخصیص اعتبارات مصوب شده باشیم.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان به تصمیمات سفر معاون وزیر راه و شهرسازی به پلدختر هم پرداخت و گفت: اصلی ترین چالش و مشکل سد راه پروژه چهارخطه خرم آباد _ پلدختر عدم منابع مالی است که معاون وزیر راه و شهرسازی قول های مساعدی جهت تامین آن داد.





آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy