نماد آخرین خبر

فتح خرمشهر، الگویی برای مقابله با جنگ روایت‌ها و تحریم‌ها

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
فتح خرمشهر، الگویی برای مقابله با جنگ روایت‌ها و تحریم‌ها

صدا و سیما/ استاندار کرمانشاه با تأکید بر استمرار روحیه سوم خرداد، آن را نسخه‌ای بومی برای عبور از بحران‌های کنونی کشور دانست.

منوچهر حبیبی صبح امروز در مراسم صبحگاه مشترک نیرو‌های مسلح استان که در ستاد فرماندهی فراجا به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شد اظهار کرد: سالروز آزادسازی خرمشهر، سوم خرداد را که نماد پیروزی ایمان، وحدت و مقاومت ملت ایران است گرامی می‌داریم.

استاندار کرمانشاه افزود: همان روحیه‌ای که خرمشهر را آزاد کرد، امروز نیز می‌تواند ایران را از جنگ روایت‌ها، فشار‌های اقتصادی و توطئه‌های دشمن عبور دهد.

حبیبی گفت: سوم خرداد تنها یک روز در تقویم نیست؛ بلکه مکتبی است زنده، که به ما می‌آموزد با دست خالی و قلبی سرشار از ایمان می‌توان غیرممکن‌ها را ممکن کرد.

مدیر ارشد استان بیان کرد: خرمشهر را خدا آزاد کرد، چرا که دل‌های مؤمن و اراده‌های استوار، تجلی قدرت الهی شدند.

وی با تأکید بر اینکه پیروزی خرمشهر، صرفاً یک موفقیت نظامی نبود، گفت: این فتح بزرگ با تکیه بر مؤلفه‌هایی، چون ایمان، وحدت، ایثار، خودباوری، بصیرت، ولایت‌پذیری، شجاعت، توکل، جهاد و مقاومت حاصل شد؛ مؤلفه‌هایی که امروز نیز به‌عنوان رمز عبور از تحریم، تهدید، تهاجم فرهنگی و جنگ روانی دشمن قابل‌احیا و بهره‌برداری هستند.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه دشمنان امروز با ابزار رسانه، تحریف، تحریم و یأس‌افکنی به میدان آمده‌اند، اظهار کرد: دشمن اگر روزی با توپ و تانک آمده بود، امروز با تردیدافکنی، روایت‌سازی و شبهه‌افکنی در پی تضعیف روحیه ملت ایران است، اما راه غلبه همان است که در سوم خرداد تجربه شد یعنی ایستادگی، بصیرت، ایمان و اعتماد به توان داخلی.

حبیبی تأکید کرد: اگر روزی در برابر تانک‌ها ایستادیم، امروز باید در برابر هجمه روایت‌ها و تحریف‌ها مقاومت کنیم؛ رسانه‌های بیگانه آن روز گلوله به قلب ملت شلیک می‌کردند، امروز فکر و ذهن جوانان را نشانه گرفته‌اند؛ اما ملتی که با توکل بر خدا و وحدت در برابر دشمن ایستاد، امروز نیز قادر است از جنگ نرم عبور کند.

استاندار کرمانشاه با برشمردن درس‌های سوم خرداد برای مردم و مسئولان گفت: مردم باید بدانند که همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس، نقش‌آفرینی کردند، امروز نیز سرنوشت کشور در دستان خودشان است.

حبیبی خاطرنشان کرد: هوشیاری، بصیرت، امید و حضور در صحنه، مهم‌ترین ابزار‌های دفاعی در شرایط امروز هستند.

وی با بیان اینکه خون شهدا امانتی است که نباید با غفلت پایمال شود، افزود: نباید اجازه داد یأس جای امید را بگیرد؛ چرا که ملت ایران ثابت کرده هر بار به ارزش‌های سوم خرداد بازگشته، دشمن را مأیوس کرده است.

استاندار کرمانشاه خطاب به مسئولان گفت: همه ما موظفیم همان‌گونه که رزمندگان در میدان نبرد بودند، در میدان خدمت حاضر باشیم؛ مسئول انقلابی کسی است که خرمشهر‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را نیز فتح کند.

حبیبی خاطرنشان کرد: نسخه حل مشکلات کشور، در اراده داخلی، اعتماد به جوانان و مدیریت جهادی نهفته است و امروز بیش از هر زمان، کشور به الگوهایی، چون شهید باقری، شهید همت و سایر فرماندهان میدان نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان ملت ایران گفت: ما ملتی هستیم که از ویرانه‌ها قله ساخته‌ایم. اگر با جنگ نظامی نتوانستید ما را شکست دهید، با جنگ رسانه‌ای و اقتصادی نیز نخواهید توانست.

حبیبی ادامه داد: این ملت از خرمشهر گذشت، از بحران اقتصادی هم خواهد گذشت و تهدید‌ها همواره عامل اتحاد بیشتر ملت ایران بوده‌اند و دشمن بداند که ما تهدید را به فرصت بدل کرده‌ایم.

استاندار کرمانشاه با تأکید بر اینکه روحیه سوم خرداد، تاریخی کهنه نیست، گفت: ما هنوز در امتداد آن ایستاده‌ایم و همچنان ایستاده خواهیم ماند، زیرا ملتی که طعم پیروزی با دستان خالی را چشیده، هیچ‌گاه تسلیم نخواهد شد.





آخرین خبر کرمانشاه در اینستاگرام :
https://www.instagram.com/kermanshah.today