ایجاد فضای تجربه فعالیتهای روستایی و بازارچه در مزرعه بازی میشا در قم

مهر/ قم- فضای تجربه فعالیتهای شیرین روستایی و بازارچه محصولات سالم و صنایع دستی با عنوان مزرعه بازی میشا در شهر مقدس قم راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد رضایی شریفآبادی مؤسس و مدیر مزرعه بازی میشا صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به سوابق فعالیتهای خیریه خود اظهار کرد: به لطف خداوند متعال از سال ۱۳۸۸ خیریهای با نام «منادیان رحمت» تأسیس کردیم و در طول این سالها در استانهای مختلف بالاخص سیستان و بلوچستان و کرمانشاه خدمات متعددی به خانوادههای کمبرخوردار ارائه داده ایم.
وی با بیان اینکه دغدغه تأمین بازار فروش برای محصولات تولیدی خانوادههای نیازمند، بهویژه خانوادههای دارای فرزند معلول، همواره ذهن او را درگیر کرده بود، افزود: بسیاری از این خانوادهها به دلیل شرایط خاص، امکان حضور در بازارهای فروش را ندارند و هدف ما ایجاد بستری بود تا این عزیزان بتوانند به درآمد پایدار و قابل اتکا دست یابند و از چرخه فقر مطلق خارج شوند.
رضایی شریفآبادی ادامه داد: در ابتدا ایده ایجاد بازارچهای برای عرضه محصولات در ذهنم شکل گرفت، اما پس از بررسیهای متعدد، به این نتیجه رسیدم که یک بازارچه صرفاً اقتصادی ممکن است با استقبال مناسب مواجه نشود و از همین رو تصمیم گرفتم این ایده را با مفهومی فرهنگی و بومی ترکیب کرده و آن را در قالبی متفاوت و جذاب برای عموم اجرا کنم؛
ایدهای که به تولد «مزرعه بازی میشا» منتهی شد.
به گفته وی، این مجموعه برای نخستین بار در کشور با الهام از زندگی روستایی طراحی شده و در کنار فراهمسازی بازارچه محصولات خانوارهای نیازمند، فضایی برای تجربه سبک زندگی روستایی و تعامل کودکان با عناصر طبیعت فراهم آورده است.
مدیر مزرعه بازی میشا با اشاره به بخشهای مختلف این مجموعه گفت: در این مزرعه، کودکان و نوجوانان امکان تجربه فعالیتهایی چون بازی با حیوانات اهلی، ماسه بازی، سفالگری، نجاری، گلیمبافی، غذا دادن به ماهیها، اسبسواری و الاغسواری را دارند که هم جنبه سرگرمی دارد و هم جنبه آموزشی و تربیتی دارد.
وی افزود: برخی از محصولات ارائهشده در بازارچه این مزرعه تولید خانوادههای مستضعف خیریه منادیان رحمت هستند اما با این حال، محدودیتی برای فروش محصولات سایر خانوادههای نیازمند وجود ندارد و خانوادههایی که تحت پوشش کمیته امداد یا بهزیستی یا سایر خیریهها و گروههای جهادی هستند نیز میتوانند از این بستر برای فروش تولیدات خود بهرهمند شوند.
رضایی شریفآبادی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از نیروی انسانی فعال در مزرعه میشا از میان مددجویان نهادهای حمایتی انتخاب شدهاند، گفت: این مجموعه برای ۱۵ نفر بهصورت مستقیم و برای دهها و بلکه صدها نفر به صورت غیر مستقیم در بازارچه اش اشتغالزایی کرده است.
وی ابعاد فیزیکی مجموعه را ۱۱۰۰ مترمربع اعلام کرد که شامل ۶۰۰ متر فضای مسقف و ۵۰۰ متر فضای باز است.
مدیر مزرعه بازی میشا درباره زمان فعالیت مجموعه گفت: این مزرعه از یکشنبه تا پنجشنبه هر هفته از ساعت ۱۷ تا ۲۲ و در روزهای پنجشنبه و جمعه از ساعت ۱۰ صبح تا ۲۳ پذیرای بازدیدکنندگان بوده و روزهای شنبه نیز مجموعه تعطیل است.
وی از استقبال مدارس طی یک ماه اخیر خبر داد و گفت: تخفیف ۵۰ درصدی برای مدارس در نظر گرفتهایم، همچنین در ایام تابستان، این تخفیف برای کانونهای فرهنگی مساجد و نهادهای متولی اوقات فراغت دانشآموزان نیز اعمال خواهد شد.
رضایی شریفآبادی خاطرنشان کرد: گروههای خانوادگی، بهویژه گروههای مادر و فرزندی نیز میتوانند از مزرعه بازدید کنند و برای آنها نیز تخفیف ۵۰ درصدی در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به رضایت عمومی مخاطبان گفت: بیش از ۸۰ درصد مراجعان از طریق معرفی دیگران با مزرعه آشنا شدهاند که نشان از موفقیت مجموعه در جلب رضایت عمومی دارد و ما معتقدیم که مؤثرترین تبلیغ، تبلیغ از طریق مشتریان عزیز است.
وی در پایان ضمن تأکید بر کنترل کیفیت محصولات عرضهشده در بازارچه اظهار داشت: تلاش کردهایم محصولات ارائهشده اصالت تولید خانگی داشته باشند و در مواردی نیز که تولیدکننده تحت پوشش خیریه نباشد، تنها در صورت خرید مستقیم محصول از تولیدکننده و رعایت اصول کیفی، اجازه عرضه در بازارچه داده میشود.