نماد آخرین خبر

استاندار: هیچ مجوز سرمایه‌گذاری نباید در چهارمحال و بختیاری معطل بماند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
استاندار: هیچ مجوز سرمایه‌گذاری نباید در چهارمحال و بختیاری معطل بماند

ایرنا/ استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر روان‌سازی سرمایه‌گذاری و رفع موانع کسب و کار گفت: هیچ مجوز سرمایه‌گذاری نباید معطل یک امضا بماند.

جعفر مردانی روز یکشنبه در نشست شورای اداری مشترک استان و شهرستان بن افزود: همه مدیران ملزم و مکلف هستند پاسخ روشن استعلام‌هایی که از سوی سرمایه‌گذاران انجام می‌شود را به موقع بدهند.

وی اظهار داشت: تلاش می‌شود بسته سرمایه‌گذاری در چهارمحال و بختیاری راه‌اندازی شود و شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی موظف است گره‌های قانونی و بانکی را در این خصوص احصا و گزارش دهند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر ضرورت حفظ سرمایه‌گذاران در شهرستان و همچنین جذب سرمایه‌ها از خارج استان گفت: سرمایه‌گذار باید احساس کند مجموعه دولت به عنوان شریک راهبردی و نه مانع او است.

مردانی افزود: نامگذاری سال ۱۴۰۴ به عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید با مشارکت مردم باید فراتر از یک شعار باشد و تنها نباید به عنوان یک عبارت تزئینی تلقی شود، بلکه باید به عنوان برنامه‌ کاری جدی و محوری دستگاه‌های اجرایی مدنظر قرار گیرد.

وی ادامه داد: برای تداوم چرخ تولید و رونق اقتصادی، لازم است سرمایه‌های مادی و انسانی به شکل هدفمند در مسیر توسعه اقتصادی هر شهرستان به کار گرفته شوند.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: با وجود ظرفیت‌ها و مزیت‌های متعدد شهرستان بن در بخش‌های مختلف اما نرخ بیکاری در این شهرستان همچنان بالا است و انتظار می‌رود فرمانداران با برنامه‌ریزی و اجرای طرح‌های اولویت‌دار از سوی فرمانداران گام‌های موثری در این خصوص بردارند.

مردانی افزود: شوراهای اسلامی شهر و روستا، شهرداران و دهیاران نیز باید با همراهی فرماندار در تحقق این اهداف همکاری کنند تا طرح‌های مدنظر به مرحله اجرا برسد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت توسعه متوازن استان و تقویت دولت محلی گفت: اختیاراتی که از مرکز به استان‌ها واگذار می‌شود، باید در سطح فرمانداران نیز تفویض شود تا آنان بتوانند با بهره‌گیری از منابع و زیرساخت‌های موجود سهم عادلانه‌ای برای شهرستان‌ها به ویژه شهرستان بن به دست آورند و عدالت توسعه‌ای به شکل واقعی محقق شود.

مردانی رشد تولید و افزایش بهره‌وری اقتصادی را از دیگر اولویت‌های استان برشمرد و افزود: افزایش سطح تولید فقط به معنای افزایش تعداد واحدهای صنعتی و کشاورزی نیست، بلکه باید بر ارتقای بهره‌وری و بهبود زنجیره ارزش محصولات تمرکز کرد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های شهرستان در بخش‌های کشاورزی، دامپروری، فرآوری خشکبار، گردشگری، بوم‌گردی و صنایع دستی اظهار داشت: با احداث واحدهای صنایع تبدیلی، تکمیل شهرک صنعتی و توسعه فناوری‌های نوین می‌توان ارزش افزوده محصولات را افزایش داد و فرصت‌های شغلی با کیفیت بیشتری برای جوانان فراهم کرد.

مردانی گفت: تکمیل پروژه‌های عمرانی نیمه‌تمام، می‌تواند خدمات عمومی را بهبود بخشد و موتور محرک بخش خصوصی باشد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه شهرستان بن دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های فراوانی در همه حوزه‌ها است افزود: نیروی انسانی کارآمد، کشاورزی، گردشگری، دامپروری، صنعت و صنایع‌تبدیلی از جمله پتانسیل‌های بالقوه این شهرستان است و باتوجه به شعار سرمایه‌گذاری برای تولید باید برنامه‌ریزی‌های لازم برای تحقق شعار در این شهرستان انجام شود.

وی در خصوص مصوبات جلسه شورای اداری شهرستان بن، گفت: ۳۳ مصوبه برای این شهرستان در استانداری تعریف شد که باید این مصوبه‌ها در راستای اعتمادسازی و امیدآفرینی به مردم اطلاع‌رسانی شود تا مردم اجرای آن را از مسوولان مطالبه کنند.

مردانی ادامه داد: برای اینکه این مصوبه‌ها فراموش نشود باید دارای زمانبندی باشد و در جلسه آینده روند اجرای آن گزارش شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و صیانت از سرمایه انسانی را از اولویت‌های مهم استان عنوان کرد.

مردانی گفت: توسعه پایدار انسان‌محور است و کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد، طلاق، مصرف مشروبات الکلی و تهدیدات فضای مجازی ضروری است.

وی یادآور شد: با تقویت قوانین خانواده، حمایت از زنان سرپرست خانوار و ارتقای مهارت‌های شغلی جوانان، می‌توان برنامه‌های مناسبی تعریف کرد تا سلامت روانی و اجتماعی جامعه حفظ شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری برضرورت رعایت اصلاحات مرزی روستاها تاکید کرد.

۳۳ پروژه اولویت دار برای شهرستان بن

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: ۳۳ پروژه اولویت‌دار برای شهرستان بن مصوب شده است که باید پیگیری و اجرایی شود.

اردشیر آذر افزود: نباید مصوبات فقط در حد مصوبه بماند و مسوولان و مدیران باید بتواند پاسخ اقدامات انجام شده را بدهند.

وی با اشاره‌ به اجرای طرح چهاربانده در مسیر شهرستان بن گفت: ایجاد تقاطع در سه راهی بارده یک اولویت است.

به گفته وی، با توجه اینکه با چهاربانده شدن این مسیر سرعت و تردد خودروها افزایش یافته است ساماندهی این تقاطع ضروری است.

وی اظهار داشت: مسوولان راه و شهرسازی باید برای ساماندهی این تقاطع اقدامات را انجام دهند و در صورتی که اعتبارات برای اجرای طرح جوابگو نبود در قراردادهای بعدی طرح ساماندهی این تقاطع را طراحی کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: تکمیل خطوط فرعی انتقال آب در پروژه آبرسانی بن به بروجن باید در دستور کار قرار بگیرد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه برداشت آب در این پروژه در شهرستان بن است باید روستای یان‌چشمه، آزادگان و پهنا نیز در اولویت آبرسانی از این پروژه قرار بگیرد.

آذر یادآور شد: دستگاه‌هایی که برای پروژه‌ جدید استانی نیاز به اعتبار دارند، برای جذب اعتبارات و استفاده از ماده ۲۳ اقدامات لازم را انجام دهند.

وی گفت: شهرداری‌ها و دهیاری‌هایی که فعالیت عمرانی بیشتری انجام دهند، قیر رایگان برای آنها در نظر گرفته می‌شود.

به گفته وی، در خصوص توقف صدور پروانه ساخت و ساز در وردنجان باید دادستانی ورود قانونی داشته باشد.

به گفته وی، در راستای تامین سیمان برای اجرای طرح‌های عمرانی نیز جلسه با کارخانه سیمان و دستگاه‌های نظارتی برگزار می‌شود تا کمبود سیمان مدیریت شود.

تقویت و توسعه زیرساخت‌ها از اولویت‌های شهرستان بن

سرپرست فرمانداری بن نیز گفت: مسیر توسعه این شهرستان نیازمند هم‌افزایی و مدیریت جهادی است.

قدیر ولی‌پور افزود: توسعه زیرساخت‌های خدماتی، عمرانی، بهداشتی و آموزشی از اولویت‌های شهرستان بن است که رسیدن به این هدف نیاز به حمایت مدیران استانی دارد.

وی اظهار داشت: شهرستان بن با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، منابع انسانی و کشاورزی می‌تواند به یکی از قطب‌های توسعه‌ای استان تبدیل شود.

سرپرست فرمانداری بن گفت: به سرانجام رساندن پروژه‌های نیمه‌تمام از مهمترین مطالبات این شهرستان است.

بافت‌های فرسوده بن در مسیر احیا

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در بافت فرسوده بن سه پروژه وجود دارد که در سال‌های گذشته جذب اعتبار خوبی نداشتند اما تلاش شده که پیمانکار جدید انتخاب شود و این پروژه‌ها امسال تا یک ماه آینده اجرایی شوند.

خدایار باقری افزود: ۲۵۴ تن قیر طی ۲ سال گذشته در بافت فرسوده بن تخصیص داده شده است و در زمان حاضر نیز تلاش می‌شود به هر اندازه که نیاز باشد قیر تامین شود.

وی اظهار داشت: بافت فرسوده شهر یانچشمه مصوب شده و با بارگذاری مدارک در سامانه شرکت بازآفرینی شهری به هر میزان که نیاز باشد قیر مورد نیاز تامین می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: یکی از پروژه‌های اولویت‌دار شهرستان بن احداث فرهنگسرا است که ماده ۲۳ آن در حال انجام و مناقصه نیز در حال انجام است که هم اعتبار استانی و هم اعتباری که از محل مسوولیت اجتماعی نفت است، جذب شود.

وی ادامه داد: برای تکمیل فرهنگسرای شهرستان بن ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است در حالی که اعتبارات تخصیصی به اضافه اعتبارات مسوولیت اجتماعی برای این پروژه ۲۲۵ میلیارد ریال است.

باقری گفت: احداث سکوهای زمین چمن از دیگر پروژه‌های اولویت دار شهرستان بن است که تخصیص آن صفر است و انتظار می‌رود در اعتبارات سال جاری اعتبار لازم برای اجرا تامین شود.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری تکمیل پروژه احداث ساختمان فرمانداری بن را از دیگر پروژه‌های اولویت دار این شهرستان عنوان کرد و افزود: در زمان حاضر ۳۰ میلیارد ریال بدهی به پیمانکار این پروژه وجود دارد و برای تکمیل آن ۱۰۰ میلیارد ریال دیگر اعتبار نیاز است.

وی ادامه داد: چهارخطه شدن مسیر بندر بوشهر به شهرکرد یکی از اولویت‌های راهبردی وزارت راه است که اجرای آن در چند فاز پیش‌بینی شده و عملیات اجرایی تقاطع‌های غیرهمسطح در برخی مقاطع مسیر نیز در دستور کار قرار دارد.

باقری اضافه کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در اجرای فاز یک و ۲ طرح توسعه شهری شهرستان بن مشارکت فعال دارد و ۱۷ هکتار از اراضی مسکونی نیز با رفع موانع حقوقی، آماده واگذاری و ساخت است.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری گفت: طی روزهای آینده با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی، نشستی برای بررسی نهایی طرح‌های توسعه‌ای شهرستان بن برگزار می‌شود و نتایج آن می‌تواند شتاب بیشتری به روند پیشرفت پروژه‌ها ببخشد.

کشاورزی شهرستان بن در مسیر توسعه

سرپرست جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: احداث یک گلخانه ۱۹۸ هکتاری در یان‌چشمه، گلخانه ۴۱ هکتاری در لارک، گلخانه ۲۲ هکتاری در وردنجان از جمله‌ طرح‌های مهم بخش کشاورزی برای سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود.

حسین بهرامی افزود: همچنین ۶ طرح دامپروری با حداقل ۲۰۰ پلاک نیز برای سرمایه‌گذاری با مشارکت مردم پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به کمبود سردخانه در شهرستان بن اضافه کرد: امکان ایجاد سردخانه در سطح شهرک‌های صنعتی وجود دارد در همین ارتباط سازمان جهادکشاورزی درصدد است پس از جانمایی و تامین آب، صنایع تبدیلی و تکمیلی را در این شهرستان اجرا کند.

به گزارش ایرنا، شهرستان بن در۲۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.





آخرین خبر چهارمحال و بختیاری در اینستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday

دانلود اپلیکیشن آخرین خبر