کشف ۱۲ کیلو مواد مخدر صنعتی در استان زنجان

مهر/ فرمانده انتظامی شهرستان ابهر از کشف ۱۲ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی از نوع هروئین و شیشه در محور اتوبان زنجان - قزوین خبر داد.
سرهنگ هادی نوروزی گفت: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی از حمل و جابجایی مواد مخدر با دو دستگاه سواری پژو ۴۰۵ مطلع شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ابهر افزود: ضمن هماهنگی با فرماندهی انتظامی شهرستان خرمدره و پشتیبانی پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان زنجان مسیر تردد قاچاقچیان احراز و توقیف و دستگیری در دستور کار قرار گرفت.
سرهنگ نوروزی تصریح کرد: با حضور به موقع مأموران در محل و رصد مسیر تردد سوداگران مرگ خودروهای قاچاقچیان تحت مراقبت نامحسوس تا عوارضی ابهر – زنجان قرار گرفته و نهایتاً در یک عملیات مشترک بدون مورد خاصی متوقف گردید.
وی عنوان کرد: در بازرسی از این دو خودرو مقدار؛ ۱۲ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی از نوع هروئین و شیشه کشف و ضبط شد که در این راستا ۳ نفر قاچاقچی مواد نیز دستگیر و به مقر انتظامی منتقل شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ابهر خاطر نشان کرد: باتشکیل پرونده مقدماتی افراد دستگیر شده جهت تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان زنجان قرار گرفت.