نماد آخرین خبر

قاچاقچی گیاه دارویی کمیاب در دزفول نقره‌داغ شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
قاچاقچی گیاه دارویی کمیاب در دزفول نقره‌داغ شد

ایرنا/ رئیس اداره تعزیرات حکومتی دزفول گفت: قاچاقچی گیاهان دارویی که اقدام به قاچاق بیش از یک تن گیاه کمیاب سیر وحشی (اندش) در این شهرستان کرده بود به پرداخت ۲ برابر ارزش این محموله محکوم شد.

کورش آذربخت، رئیس اداره تعزیرات حکومتی دزفول بیان کرد: پرونده قاچاق یک هزار و ۱۰ کیلوگرم گیاه دارویی از نوع اندش (سیر وحشی) به ارزش ۹۰۹ میلیون ریال در شعبه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی دزفول رسیدگی شد.
وی افزود: شعبه رسیدگی کننده به این پرونده با توجه به محتوای پرونده تخلف را محرز اعلام و علاوه بر ضبط کالا، متخلف را به پرداخت ۹۰۹ میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.
آذربخت گفت: با توجه به اینکه ارزش خودروی حامل کالای قاچاق از ارزش کالا بیشتر بوده، مبلغ ۹۰۹ میلیون ریال به این جریمه اضافه و متخلف در مجموع به پرداخت یک میلیارد و ۸۱۸ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی دزفول نیز اردیبهشت امسال با بیان اینکه برداشت بی‌رویه سیر وحشی موجب شده تا یکی از نادرترین گیاهان دارویی این شهرستان در خطر انقراض محلی قرار گیرد، از کشف و ضبط ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گیاه سیر وحشی (اندش) قاچاق از متخلفان در این شهرستان خبر داد.
سیر وحشی که در اصطلاح محلی به آن اندش یا انش نیز گفته می‌شود از جمله گونه‌های آسیب پذیر در زیستگاه زاگرس است که در صورت برداشت بی‌رویه و غیراصولی منجر به انقراض محلی خواهد شد.
شهرستان دزفول حدود ۴۷۰ هزار هکتار منابع طبیعی دارد که ۳۵۰ هزار هکتار آن منابع ملی است ضمن اینکه ۲۳۰ هزار هکتار جنگل در دزفول وجود دارد که پوشش گیاهی آن بلوط، کلخونگ، بادام و کیکوم است.

آخرین خبر خوزستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan.today