نماد آخرین خبر

بهره‌برداری از ۱۴۴ کیلومتر باند دوم امسال در خراسان جنوبی

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
بهره‌برداری از ۱۴۴ کیلومتر باند دوم امسال در خراسان جنوبی

صدا و سیما/ امسال ۱۴۴ کیلومتر باند دوم در خراسان جنوبی بهره برداری می شود.

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: این اداره کل در حوزه باند‌های دوم سه هدف را دنبال می‌کند که شامل اتصال شهرستان‌ها به شبکه بزرگراهی کشور، اتصال معبر‌های مرزی به شبکه بزرگراهی کشور و همچنین تکمیل کریدور‌های اصلی کشور که از استان خراسان جنوبی عبور می‌کند است.

مودی با اشاره به نیاز خراسان جنوبی به ۲ هزار کیلومتر راه دوبانده افزود: تاکنون نزدیک به هزار کیلومتر از این باند‌های دوم تکمیل شده و به بهره برداری رسیده است.

وی گفت: ۴۵۰ کیلومتر باند دوم دیگر در دست اجرا است که ۱۴۴ کیلومتر آن که عمدتاً در نقاط پرحادثه و ترافیک است امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه مهمترین هدف امسال کریدور‌های اصلی و کریدور شمال به جنوب کشور و اتصال مرز ماهیرود و بیرجند به غرب کشور است گفت: امیدواریم در این راستا امسال بتوانیم  ۳۵ کیلومتر از محور زاهدان- بیرجند- مشهد را که در خراسان جنوبی است تکمیل کنیم.

مودی افزود: همچنین امسال ۲۰ کیلومتر باند دوم در محور بیرجند- طبس و ۱۲ کیلومتر در محور کرمان دیهوک به سمت مشهد و  ۳۰ کیلومتر در محور‌های طبس-یزد و طبس- اصفهان بهره برداری خواهد شد.

وی با بیان اینکه امسال تقریباً در همه شهرستان‌های استان پروژه بزرگراهی داریم گفت: ۱۵ کیلومتر باند دوم نیز در محور سربیشه- درح- ماهیرود  به بهره برداری خواهد رسید.

مدیر کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی همچنین با اشاره به پیگیری مسئولان برای دوبانده سازی محور ماهیرود به سمت فراه افغانستان گفت: منابع مالی این طرح در سال جاری تامین شده است.

مودی با بیان اینکه این محور استراتژیک به شبکه شاهراهی حلقوی افغانستان متصل می‌شود افزود: این طرح کمک شایانی به افزایش ترانزیت و توسعه صادرات به کشور افغانستان خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات استان در قانون بودجه بیش از ۲.۱ برابر افزایش یافته  است گفت: اعتبارات خراسان جنوبی در پیوست قانون بودجه از ۹۰۰ میلیارد تومان به بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۴ افزایش پیدا کرد.





آخرین خبر خراسان جنوبی در اینستاگرام :
https://instagram.com/skhorasan_today