دستگیری قاتل کمتر از ۳ ساعت در بندر دیلم

ایسنا/ فرمانده انتظامی دیلم از وقوع یک فقره قتل و دستگیری قاتل در کمتر از ۳ ساعت پس از ارتکاب قتل در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ امید صابر، فرمانده انتظامی دیلم در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره نزاع، درگیری و چاقوکشی منجر به قتل در بازار دیلم، موضوع دستگیری عاملان به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی ادامه داد: مأموران پلیس آگاهی با اشراف اطلاعاتی و اقدامات پلیسی و فنی در کمتر از ۳ ساعت قاتل را در مخفیگاه خود دستگیر و به مقر انتظامی دلالت دادند.
فرمانده انتظامی شهرستان دیلم با اشاره اینکه قاتل، علت و انگیزه خود را درگیری جزئی در خصوص اختلاف سلیقه در بازار خرید و فروش اجناس اعلام کرد، افزود: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
صابر در پایان با تاکید بر اینکه مردم عزیز همواره باید آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببرند، بیان کرد: پلیس به طور مستمر برای برقراری نظم و امنیت شهروندان و برخورد با مجرمان و هنجارشکنان از هیچ گونه تلاشی فرو گذار نخواهد کرد.