پیشبینی تولید ۶۰ هزار تُن سیر در همدان

فارس/ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان با اشاره به اینکه برداشت سیر در استان آغاز شده است، گفت: پیشبینی میشود ۶۰ هزار تن سیر در استان طی سال زراعی جاری تولید شود.
حمزه خانجانی، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان با اشاره به اینکه برداشت سیر در استان آغاز شده است، اظهار کرد: این استان رتبه اول تولید سیر کشور را دارد.
وی افزود: سطح زیر کشت سیر در استان ۴ هزار و ۵۰۰ هکتار است و متوسط عملکرد در سطح ۱۵ تن برآورده شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی همدان با بیان اینکه پیشبینی میشود ۶۰ هزار تن سیر در استان طی سال زراعی جاری تولید شود، ادامه داد: سیر همدان به لحاظ عطر و طعم بینظیر است به طوری که همدان خاستگاه این محصول به شمار میرود.
وی با تاکید بر اینکه ۵۰ درصد سیر کشور در همدان تولید میشود، گفت: میزان برداشت سیر در استان طی سالهای ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به ترتیب ۴۳ هزار و ۶۵۵ تن، ۵۵ هزار و ۶۰۱ تن و ۵۸ هزار و ۷۵۵ تن بوده است.
خانجانی خاطرنشان کرد: سیر همدان با ویژگیهایی نظیر مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصر به فرد شاخصهای تاثیرگذاری دارد که مورد قبول ذائقه مردم در سطح ملی و بینالمللی است.