نماد آخرین خبر

معاون استاندار اردبیل: با افزایش غیرقانونی قیمت‌ها برخورد می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
معاون استاندار اردبیل: با افزایش غیرقانونی قیمت‌ها برخورد می‌شود

ایرنا/ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل از تزریق روزانه مرغ مازاد بر نیاز بازار با هدف تامین احتیاج فصل گردشگری تابستان و ماه محرم خبر داد و گفت: با هرگونه افزایش نامتعارف قیمت کالاهای اساسی برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

بهروز خلیلی عصر پنجشنبه در نشست قرارگاه اقتصادی استان اردبیل با اشاره به افزایش ورود مسافران اظهار کرد: برای جلوگیری از کمبود اقلام اساسی، نظارت بر توزیع کالاهای پرمصرف از جمله مرغ، روغن خوراکی، آرد و نان تشدید شده است.

وی بیان کرد: همچنین سهمیه یک‌هزار و ۴۵۰ تنی روغن خوراکی برای استان اردبیل تخصیص یافته که تا کنون ۴۰۰ تن آن تامین و توزیع شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل در ادامه به رصد مستمر وضعیت آرد و فعالیت نانوایی‌ها اشاره کرد و افزود: ارائه خدمات مطلوب به شهروندان و مسافران در دستور کار قرار دارد و در همین راستا تعداد گشت‌های نظارتی افزایش یافته است.

وی همچنین از اعمال مهلت ۲ ماهه در پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی نانوایان استان اردبیل به عنوان حمایت دولت از این قشر خبر داد.

پیش‌تر در جریان بازرسی از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد صنفی و فروشگاه‌ در استان اردبیل، ۴۲۴ فقره پرونده به ارزش ۷۰ میلیارد و ۵۵۷ میلیون ریال برای متخلفان در ۲ هفته گذشته تشکیل شده بود.

در حال حاضر حدود ۶۰ هزار واحد صنفی در قالب ۱۱۲ اتحادیه صنفی و ۶ اتاق اصناف در نقاط مختلف استان اردبیل فعالیت دارند که حدود ۴۵ هزار واحد مربوط به شهر اردبیل است.

استان اردبیل با ۱۲ شهرستان و جمعیتی افزون بر یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد.





آخرین خبر اردبیل در اینستاگرام :
https://instagram.com/ardabil__today