نماد آخرین خبر

یک‌هزار و ۱۴۱ نفر از مردم استان مرکزی در پویش نذرخون حسینی مشارکت کردند

منبع
ايرنا
بروزرسانی
یک‌هزار و ۱۴۱ نفر از مردم استان مرکزی در پویش نذرخون حسینی مشارکت کردند

ایرنا/ مدیرکل انتقال خون استان مرکزی گفت: یک‌هزار و ۱۴۱ نفر از عزاداران اباعبدالحسین(ع) در ۱۰ روز اول ماه محرم با مراجعه به پایگاه‌ها و مراکز انتقال خون در پویش نذر خون حسینی، مشارکت کردند.

دکتر ریتا ظهیری افزود: یک‌هزار و ۳۲۷ نفر در ۱۰ روز اول ماه محرم به مراکز اهدای خون استان مراجعه کردند که از این تعداد، یک‌هزار و ۱۴۱ نفر واجد شرایط اهدای خون شناخته شدند.

وی بیان کرد: ۳۳۱ نفر عزادار اباعبدالحسین(ع) نیز در روزهای عاشورا و تاسوعا حسینی نذر اهدای خون خود را انجام دادند.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی اضافه کرد: ۴۸ نفر از مراجعین اهدا کننده خون در روزهای عاشورا و تاسوعا حسینی این استان برای اولین بار در این حرکت خیر شرکت کردند و از مجموع اهدا کنندگان، ۳۳ نفر زن و۸۲ نفر هم جوان بودند.

وی یادآور شد: یک‌هزار و ۳۷۰ نفر برای اهدای خون در دهه اول محرم سال گذشته به پایگاه‌های انتقال خون این استان مراجعه کردند که از این تعداد، یک‌هزار و ۵۶ نفر در اراک و ۳۱۴ نفر از ساوه بودند.

فلسفه اصلی پویش نذر خون این است که در فرهنگ ما و به خاطر ارادت قلبی ایرانیان به مکتب حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، نذری دادن یک عادت دیرینه در بین اقشار مختلف است که با علم به این مسئله، افراد با اهدای خون برای نجات جان بیماران در ماه محرم و صفر اقدام می‌کنند.

سازمان انتقال خون ایران در سال ۱۳۵۳ تاسیس شد و با این اقدام، انتقال خون در ایران قانونمند و از پراکنده کاری در این زمنیه جلوگیری شد.

اکنون سازمان انتقال خون در ایران بالاترین و تنها مرجع تصمیم‌گیری در زمینه تامین و توزیع خون و فرآورده‌های خونی سالم در کشور است.





آخرین خبر استان مرکزی در اینستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره