حفظ و انتقال هنر تعزیه با هنرنمایی جوانان و نوجوانان

ایرنا/ مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: آیین شبیه خوانی و تعزیهگردانی، ظرفیت بسیار مناسبی به منظور جذب کودکان و نوجوانان و قرار دادن آنها در مسیر معارف اسلامی و انتقال سینه به سینه این هنر آیینی و دینی است.
علی ایزدی ضمن اشاره به برگزاری تعزیه حضرت علی اکبر(ع) توسط گروه هنری جوانان امام رضا(ع) شهر اراک بیان کرد: هنر آیینی و تعزیه خوانی میتواند در ترویج فرهنگ عاشورایی، ایثار و شهادت و یادآوری حادثه عاشورا تاثیرگذار باشد.
وی خاطر نشان کرد: شبیه خوانی بهترین ابزار برای شناخت کودکان، نوجوان و جوانان با حوادث کربلا و انتقال ارزشهای دینی است و این سنت به دلیل تاثیرگذاری باید حفظ شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: تجربه نشان میدهد افرادی که شبیهخوانی را از کودکی آموزش میبینند، این عرصه را به راحتی ترک نمیکنند.
ایزدی ادامه داد: استان مرکزی ظرفیت و پتانسیل خوبی در حوزه هنر دینی تعزیه دارد و میطلبد در این راستا توجه ویژهای به آموزش و تعلیم علاقمندان هنر شبیه خوانی داشته باشیم و از هنرمندان جوان و نوجوان این عرصه حمایت کنیم.
آیین تعزیه حضرت علی اکبر(ع) توسط گروه هنری جوانان امام رضا(ع) اراک به کارگردانی علی رضایی در پیاده راه امیرکبیر اراک برگزار شد.