نماد آخرین خبر

سایت جمع‌آوری زباله در خاش به خارج از شهر منتقل می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سایت جمع‌آوری زباله در خاش به خارج از شهر منتقل می‌شود

ایرنا/ شهردار خاش در سیستان و بلوچستان گفت: سایت موقت زباله این شهر با هدف دفع اصولی و بهداشتی پسماند، ارتقای زیبایی منظر شهری، پاکیزگی محیط و صیانت از سلامت شهروندان به مکانی مناسب در خارج از محدوده شهری منتقل می‌شود.

مهدی شهنوازی، شهردار خاش در سیستان و بلوچستان اظهار داشت: شهرداری خاش روزانه حدود ۸۰ تن زباله از سطح شهر جمع‌آوری می‌کند که به‌دلیل کمبود تجهیزات و زیرساخت‌های کامل در گذشته این زباله‌ها در یک سایت موقت در حاشیه شهر جمع آوری می‌شد و مشکلات زیست‌محیطی و بهداشتی برای شهروندان ایجاد کرده بود.
وی ادامه داد: با نظر کارشناسان محیط‌ زیست و بهداشت و با هدف رعایت ضوابط فنی، دفع بهداشتی پسماندها و جلوگیری از انتشار بوی نامطبوع و تکثیر حشرات و جوندگان، شهرداری خاش برای جمع‌آوری این سایت موقت و انتقال تدریجی زباله‌ها به خارج از محدوده شهری اقدام کرد.
شهردار خاش با بیان اینکه یکی از مهمترین شاخص‌های زیست‌پذیری شهرها توجه به پاکیزگی و منظر شهری است، گفت: سلامتی اقشار مختلف جامعه در گرو محیطی سالم و عاری از آلاینده‌هاست و این اقدام در راستای تحقق همین هدف و رعایت حقوق شهروندی انجام می‌شود.
شهنوازی با بیان اینکه شهرداری خاش در حوزه خدمات شهری با کمبود شدید ماشین‌آلات و تجهیزات مواجه است، خاطرنشان کرد: با وجود محدودیت‌های مالی و کمبود امکانات، کارکنان شهرداری شبانه‌روز در تلاشند تا سیمای شهر تمیز و آراسته بماند و از شهروندان نیز انتظار داریم در این مسیر همراهی و همکاری بیشتری داشته باشند.
وی از شهروندان خاش خواست که از رهاسازی زباله در خارج از زمان مقرر یا در معابر و اطراف منازل خودداری کنند چرا که این موضوع علاوه بر ایجاد آلودگی، موجب افزایش هزینه‌های جمع‌آوری و آسیب به سلامت عمومی می‌شود.
شهردار خاش افزود: امیدواریم با تأمین تجهیزات و حمایت دستگاه‌های اجرایی مسوول، بتوانیم گام‌های موثرتری در جهت بهبود شرایط زیست‌محیطی و کیفیت زندگی مردم برداریم.

آخرین خبر سیستان و بلوچستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/zahedan_today