نماد آخرین خبر

پیش‌بینی هوای قزوین؛ از بارش‌های پراکنده تا گردوخاک و افزایش دما

منبع
صدا و سيما
بروزرسانی
پیش‌بینی هوای قزوین؛ از بارش‌های پراکنده تا گردوخاک و افزایش دما

صدا و سیما/ کارشناس هواشناسی قزوین از احتمال بارش‌های محلی تا اوایل هفته آینده خبر داد و گفت: وزش باد‌های شمالی در برخی مناطق استان موجب بروز گرد و خاک خواهد شد و دمای هوا نیز روند افزایشی را تجربه می‌کند.

مریم بهروزی، کارشناس هواشناسی قزوین گفت: گذر متناوب امواج تا اوایل هفته آینده در جو منطقه ادامه خواهد داشت. این شرایط جوی شب گذشته منجر به بارش‌های ۴ میلی‌متری در سیرجان و یک میلی‌متری در کوهین شد و بارش‌های پراکنده دیگری نیز در برخی نقاط استان از جمله آبیک به ثبت رسید.

وی ادامه داد: انتظار می‌رود ناپایداری‌های محلی به شکل رگبار باران، گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد‌های شدید لحظه‌ای تا روز یکشنبه در منطقه ادامه یابد.

بهروزی با بیان اینکه وزش باد‌های شمالی کماکان در استان، به خصوص در نواحی کوهین، تاکستان و بوئین‌زهرا محسوس است، افزود: اگرچه شدت این باد‌ها نسبت به روز‌های گذشته کاهش یافته، اما همچنان احتمال وقوع گرد و خاک در برخی مناطق وجود دارد.

این کارشناس هواشناسی در خصوص روند دمایی استان نیز پیش‌بینی کرد: تا اوایل هفته آینده شاهد افزایش نسبی دما خواهیم بود.

 روز گذشته دمای هوای قزوین در گرم‌ترین ساعات به ۳۴ درجه رسید.

آخرین خبر قزوین در اینستاگرام :
https://instagram.com/qazvin_today