کشف کالای قاچاق در ایست و بازرسی آققلا

صدا و سیما/ فرمانده انتظامی آق قلا از کشف کالای قاچاق به ارزش بیش از ۶ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.
سرهنگ سعید مارزلو، فرمانده انتظامی آق قلا گفت: مأموران انتظامی ضمن هماهنگی با مرجع قضائی در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و انجام ایست و بازرسی و کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی شهرستان به یک دستگاه خودرو حامل کالای قاچاق مشکوک شده و آن را متوقف کردند.
وی افزود: مأموران در بازرسی از خودروی مذکور تعداد ۲ دستگاه اسپیلت و تعداد ۴۱ طاقه پارچه قاچاق کشف کردند.
سرهنگ مارزلو در ادامه گفت: راننده خودرو هیچ گونه مدارک دال بر قانونی بودن این کالاها نداشته که در نهایت خودرو توقیف و کالاهای قاچاق تحویل سازمان اموال تملیکی استان گلستان شد.
فرمانده انتظامی شهرستان آق قلا در پایان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش تقریبی کالاهای کشف شده را ۶ میلیارد و ۸۶۵ میلیون ریال برآورد کردهاند، خاطر نشان کرد:در این راستا ۲ نفر به مرجع قضائی معرفی شدند.
آخرین خبر گلستان در اینستاگرام :
Instagram.com/golestan_today